Köszönöm mindenkinek. Egyre több lehetőséget találok és ez nagyon feldob. És az igazat megvallva már több is tetszik. Ha még tudtok valamit, csak szóljatok. Türelmetlenségre nem tudtok gyógyszert?
Jackson | #199741 | 2013-03-08 12:15:52 | Válasz a #198249. hsz-ra
Remek oldal. népszerűbb szállásoknál a különböző foglalási oldalakat árait is összehasonlíthatod. Ugyanaz mint a hotelscombined.com az egyedüli előny, hogy itt forintban is vannak árak
Tanácsot szeretnék kérni athéni szállás ügyben. Négyen megyünk autóval egy görögországi körutazásra. Athénban 3 napot fogunk tölteni. Az athéni szállásügyben 2 megoldáson töprengek: 1./ a látnivalók közelében, de akkor olyan szállás kell, ahol a kocsit biztonságosan ott lehet hagyni, 2./ valahol a periférián foglalni helyet, ahonnan aztán pl. metróval könnyen bejutunk a központba. Ez a periférikus hely lehetne Sounion felé, mert oda el akarunk menni. Köszönöm a segítséget.
Mi magyar utazási irodában foglaltunk még január végén azt hiszem március végéig 8% kedvezményt adtak, most nem tudom adnak-e, ha érdekel tudok linket adni a távolság Stavrostól ennyi
Megismertem egy olyan online utazási irodát ahol a megszokottnál jóval alacsonyabb áron foglalhatsz szállást olyan szolgáltatásokkal együtt, amiről érdemes hamarabb tájékozódni.
...és nyilván eme nagyszerű online utazási irodának a nevét nem szabad nyilvánosan megmondani... Pfffff.
Minden évben a booking.com oldalán foglalunk, sokfelé jártunk már, mindig biztos volt a szállásunk. Magyarul is fent van majdnem minden, és forintban is láthatod az árakat. Nem kell előre fizetni semmit. Megbízhatóak, nekünk nagyon bejött.
Jackson | #204365 | 2013-06-13 18:27:54 | Válasz a #199741. hsz-ra
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék szállással kapcsolatban.
Paraliára szeretnénk menni július végétől augusztus elejéig és nem foglaltuk le a szállást, csak autót béreltünk.
Érdeklődni szeretnék, hogy ebben az időszakban lesznek-e még kiadó szállások helyben illetve mennyibe kerülnek ha ott bérlem ki őket és nem előre foglalom le?
Ha csak megnyugtatásra vágysz,én bátran mondom,hogy 100%,hogy találtok helyet és lényegesen olcsóbban,mint irodák által
Parálián nem tudom,ugyanaz-e helyzet,de...mi 3 éve így járunk Az 1.ilyen utunk Olympic Beachre vezetett,kb.fél óra volt (na jó...max.1 és egy nagyon jó helyet találtunk (igaz,nem tengerparti,de jóóóóó)6 fős apartman volt (de 7-en voltunk)bőven elfértünk és ez került 3 éve 50 euróba/éj. Tavalyelőtt Sartin voltunk,a szálláskeresésünk 10 percnél tovább nem tartott(ez köszönhető a fórumnak,itt ajánlották)és hatalmas 6 fős apartmant kaptunk közvetlenül a tengerparton,légkondival és ez volt 80 euró/éj.Tavaly Nei Poriban voltunk,igaz itt beletelt 2-3 órába,de csak azért,mert együtt akartunk maradni és 6 fős kevésbé van,2-3 rögtön lett volna,végül is sikerült,ha jól emlékszem az 5 fős apartman volt 60 euró/éj+5euró a légkondi.Szóval azért írtam le ezeket,mert itthoni irodákban riogatnak bennünket,hogy úgysem találunk és jaj-jaj nem szabad így kimenni.stb. na de mi megpróbáltuk...és mindig bejött...szóval vágjatok bele és ha azokat az árakat személyre visszaosztod...mi nem is igazán akartunk hinni a fülünknek...sikerülni fog,hidd el!!Egy jó tanács viszont:igyekezzetek a szieszta előtt még a reggeli órákban odaérni,mert mi 2-szer is kellemetlenkedtünk szegény görög tulajokat felébresztettük és ezt azért szégyelltük,ill.kisebb apartmanok-studiók jobban vannak bárhol és nem beszélve arról,hogy a görögök nagyon segítőkészek,mert ha náluk nincs hely,akkor telefonált a sógor-koma-jóbarátnak sőt olyan is volt,hogy kocsival elvittek,szóval...HAJRÁ!!!!!!
Ja azt elfelejtettem,hogy Belineának szólt az előző hozzászólásom és még annyit,hogy mi mindig aug.5-20 között voltunk(a legfőbb szezon szerintem,amitől persze óva intettek az irodák,nehogy szállásfoglalás nélkül nekivágjunk) és az sem mellékes,hogy annyi éjszakát foglaltunk,amennyit mi akartunk Ha bármi kérdésed lenne,nagyon szívesen válaszolok,ha tudok...még talán azt is mondanám,hogy SARTI jobb választás (de ez csak az én véleményem természetesen)