Helló mindenki!
2003-ban voltunk először Sartin a párommal.Idén már a gyerekekkel megyünk!Számomra Sarti tipikus meglátni és megszeretni!!!
Nagyon kiváncsi vagyok mennyit változott azóta!?
Tudna valaki véleményt írni a Kipriotis apartmanról?5 fős családi stúdióba megyünk július 1-én. Előre is köszi mindenkinek!
Ui.:jó volt felfedezni,hogy vannak még rajtam kívül megrögzött Sarti rajongók!
Mi 2007, és 2008-ban voltunka Stamatisban. Mi 4-en voltunk a 2 szobás apartmanban ami 5 fős egyébként, ez az emeleten van, de csak ez az egy apartman. a többi a földszinten. Az emeleten a tulaj családja lakik. A főút felé nézőek szerintem jók, csak "stúdiók" tehát egy légteresek, de a ház hátsó részén lévő 2 kis apartman nahát az tényleg gáz, kicsi, sötét, még ablaka sincs. csak aludni jó, meg lezuhanyozni.
Itt a "hellasz"-os fotóalbumok között vannak nekem is albumok amikben sok képet is meg tudsz nézni róla, meg a környékéről is. "bobolya" névvel lettek feltéve.Ez volt a régi nevem, de valami oknál fogva egy idő után ezzel nem tudtam többé belépni, így nevet változtattam.
De tudok emailben is képeket küldeni róla.
Mi nagyon jól éreztük magunkat a Stamatisban, rendesek a tulajok is, azonkívül hogy az előtte lévő főútról eléggé behallatszik az autók zaja, más hangzavar nem volt, mivel az utolsó ház /volt 2008-ban még/ Sikia felé
Kérdezz bátran, ha van kérdésed.
A Narancspart nekünk is nagyon tetszett. Mi az utolsó alkalmakkor már nem a "szokásos" lejáratnál mentünk le a vízhez, hanem egy kicsit távolabb, 40-50 m-re, igaz hogy elég nehéz volt lemászni a kövek között a cuccokkal, de ott nem volt nyüzsi és általában csak görögök voltak ott, igaz kisebb volt a part is, de mit számított, hiszen majdnem végig a vízben voltunk. A nudisták által "belakott" rész után még a sziklákon ha tovább mentünk, nagyon szép helyeket lehet találni.
De nekem nagyon tetszett a Vourvouru-i parton lévő sziklás rész is.
Hello Mindenki!!!
Meg uj vagyok itt ahogyan Gorogorszagban is
Sartiban levo Stamatis apartmarol szertnek erdeklodni,azon belul is arrol amit csladi studio neven hirdetnek 2 felnott 2 gyerek reszere.
Olvasgattam a forumon hogy a foldszinti studiok elegge nem jok...
Kerlek nyugtassatok meg hogy nem annyira veszes a helyzet...
Sott igazabol abban bizom ,hogy az emeleten van a szallas.
Meg nincs leelolegezve semmi ugyhogy varom a velamenyeket !
Koszonettel
Erika
Szia Erika!
Legutóbbi három sartis nyaralásunk alkalmával minden esetben a Stamatis apartmanban szálltunk meg, földszinti szobában. Ugyan nem olvastam vissza a teljes fórumon, de kíváncsi lennék, mi rosszat írtak róla. Bennünket eddig sosem ért csalódás, mi teljesen meg vagyunk vele elégedve, nem véletlen a választásunk.
Azt tudnod kell, hogy ez Sarti legutolsó apartmanháza, mondhatni ez van a legmesszebb a központtól. (Félreértés ne essék, ezzel nem lebeszélni akarlak róla Úgy gondolom, az előnye is megvan: nyugodtabb, csendesebb a környék. A szobák jól felszereltek, a ház mellett grillezési lehetőség, közös fedett étkezővel. Minden földszinti szoba előtt van kisebb étkezőasztal, székekkel, napernyővel. Néhány képet találsz az apartmanházról és a szobá(k)ról a 2007-es és 2008-as albumaimban: fotóalbumok vagy küldök további képeket, ha érdekel.
Az emeleten két "családi" apartman is van, ebből - ha jól tudom -csak az egyik két légteres. Ismerőseink a két légteresben voltak előző években, panaszt tőlük sem hallottam.
Sziasztok!
Koszonom a gyors valaszoktat!
Orulok ,hogy inkabb pozitiv mint negativ visszajelzest kaptam.Ez jo hir!
Egyebkent a hatso apartmanokrol olvastam rosszat.Azt irtak hogy kb olyan mint egy istallo ablakok nelkul.Hat meg ezt le kell zsiroznom az utazasi irodaval ,hogy ne hogy az jusson.
Egyebkent Apollo-nal probaltam foglalni,de egyenlore meg egyeztetesi fazisban vagyunk.Nem tudom mely apartmanok az altaluk hasznaltak.
Koszonom ujra!
Es igerem hogy foglalas utan lesz meg kerdesem boven!
Szia!Évek óta a Kosmasban van a szállásom,szerintem jó,légkondis,folyamatosan újitja a tulaj,tavaly volt pici gond,az előttem lakó letépte a redőnyt,de a tulaj megcsinálta,azóta profin káromkodok görögül!
Én eddig ahol nyaraltam mindig emeletit kértem és eztán is azt fogom tenni Bár egyetlen egyszer nem oda kaptunk, hanem a földszintre de megmondom őszintén, mi inkább felcipeljük az emeletre a cuccosukat minthogy arra ébredjek, hogy egy macska ül a szoba közepén és minket bámul és nappal se szeretem ha átjáróházat csinálnak belőle a cicuskák. Hangsúlyozom ez az eset nem ezen az üdülő helyen történt de akkor is Ajánlom, hogy szállásfoglalás előtt érdeklődjünk, hogy mely helyeket foglalta le az iroda, mert tényleg előfordulhat olyan is, hogy az adott utazási iroda esetleg mondjuk csak földszinti, vagy csak emeleti helyeket foglaltatott le. De van olyan is, hogy az egészet, akkor meg lehet válogatni persze még foglaláskor mert azt fel szokták írni és azért be is szokták tartani főleg, hogy amikor már megérkezünk akkor már megvan mindenkinek a helye. Tapasztalataim szerint aki meg több hétre megy, azt általába felteszik ha kéri ha nem gondolom ennek is meg van az előnye takarítás szempontjából
Sziasztok.
Én azután érkeklődnék ismét,hogy van-e valakinek
a Salatas apartmanról valamilyen információja.
Nagy érdeklődéssel várok minden infot.
Előre is köszönöm.
Tavaly engem lebeszéltek az Apostolosról, mert a szuterénben (alagsor) van. Van aki volt már és tetszett neki. Tavaly a Stelitsában voltunk, ami nagyon jó helyen volt. Emeleten voltunk. A szobák kicsik, egyszerűek, de tiszták. Udvara nincs, de nem is tartózkodtunk sokat az apartmanban. Esténként kártyáztunk a teraszon, aludtunk és dél körül kajáltunk. Gyerekeink pedig azt sóvárogták, hogy miért nem az alagsorban vagyunk. Mert ott a terasz olyan, mint egy gödör a járda mellett és ez nekik nagyon tetszett.
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok nekem írni olyan irodákat akiknek 10 napos turnusai vannak Sartin?
Vagy privát szállások is érdekelnek ha valaki tud ilyet.