Elolvastam nagy vonalakban visszamenőleg a fórumot! Mi először megyünk július 8.-án Sartira! Már most nagyon várom mivel nagy Görögország rajongó vagyok!
Sziasztok'
Még azt szeretném megkérdezni hogy foglalt e már valaki szállást a Télen-Nyáron online utazási irodánál.És ugy egyébként mennyire megbizhatóak az ilyen irodák?
Köszi!
Sziasztok! Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de mi értelme az utazási kiállításnak,ha a legtöbb irodánál,a legnagyobb foglalási akciók jan.31-ig szólnak! Az Apollonnál 2 hete foglaltam apartmant Sartiba Kaposváron. Katalógusuk még nem volt és a Kipriotis apartmanban ez az 5 fős stúdió volt az utolsó szabad hely július 1-i indulással!!!
Diuskának üzenem ,hogy egy Görögország rajongó számára Sarti a legtökéletesebb célpont.NAGYON JÓL választottál!
Szia Éva! Én már jártam június elején Sartiban (is), nagyon kellemes idő volt és a víz is meleg. Pedig én fázós vagyok, mégis nagyon sokat bent voltam a tengerben, mert sekély és hamar felmelegszik. Nyugodtan menjetek, 30 fok köri hőmérséklet szerintem pont elég.