Sziasztok'
Még azt szeretném megkérdezni hogy foglalt e már valaki szállást a Télen-Nyáron online utazási irodánál.És ugy egyébként mennyire megbizhatóak az ilyen irodák?
Köszi!
Sziasztok! Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de mi értelme az utazási kiállításnak,ha a legtöbb irodánál,a legnagyobb foglalási akciók jan.31-ig szólnak! Az Apollonnál 2 hete foglaltam apartmant Sartiba Kaposváron. Katalógusuk még nem volt és a Kipriotis apartmanban ez az 5 fős stúdió volt az utolsó szabad hely július 1-i indulással!!!
Diuskának üzenem ,hogy egy Görögország rajongó számára Sarti a legtökéletesebb célpont.NAGYON JÓL választottál!
Szia Éva! Én már jártam június elején Sartiban (is), nagyon kellemes idő volt és a víz is meleg. Pedig én fázós vagyok, mégis nagyon sokat bent voltam a tengerben, mert sekély és hamar felmelegszik. Nyugodtan menjetek, 30 fok köri hőmérséklet szerintem pont elég.
Szerintem is jó választás a júniusi utazás, a víz hőfoka is kellemes és a levegő hőmérséklete is még elviselhető olyankor A foglalást viszont serényen intézd mert hamar elfogynak az előszezoni időpontok is. Főleg, hogy egyre jobban azt tapasztalom, hogy akik rákapnak az utazás ízére, évről évre egyre korábban kezdik szervezni a nyaralásukat. Magamon is ezt látom az ideit már teljesen elintéztem de már a jövő évin agyalok és nézelődöm keresek és kutakodok Nem hiába nem lehet elég korán elkezdeni
Szervusztok!
Eddig négyszer nyaraltunk Sartin. Az idén Pefkohoriba megyünk, de a szívünk visszahúz Sartira. Ezért úgy gondoltuk, hogy hazafelé bemennénk Sartiba, ahol 3 éjszakát szeretnénk eltölteni. Az utazási irodák csak 7 éjszakára adnak szállást. Hová forduljak? Előre is köszönöm segítségeteket: Éva
Szia Éva67!
Bocsi csak most néztem bele jobban a fórumba, pedig minden nap felpillantok rá. Látom Te is a június 11-i indulással kacérkodsz. Ekkor még sose voltam, mindíg utolsó fecskeként tértem haza. Aggódtam az időjárás vízhőmérséklet miatt, de a sok rutinos Hellaszos eloszlatta problémámat.
Tavaly voltunk Sartin, még visszamegyünk az biztos. Írj ha már tudod kivel mész és hova. Bár szerintem - ha busszal mentek - csakis az Apollon. Mi csak családi igényegyeztetés miatt nem megyünk velük.
Mi tavaly voltunk először Sartiban de olyan élmény volt hogy az idén nem is gondolkodtam más uticélon.
Tavaly augusztusban voltunk a főszezonban de mos egy kicsit szűkebbek a keretek ezért próbálkozunk az előszezonban.
Mi kocsival megyünk gyerekkel meg a barátjával de ők külön apartmannba szeretnének lenni.
Ők az Apostolosban,mi a Sarti Beachban ha összejön.Tavaly is ott voltunk és nekünk nagyon bejött.
Üdv.