Nem tudom, mi bajotok a Mekivel... Vagy megrögzött KFC fanok vagytok? Gyerekek miatt pl. optimális megállóhely lenne.
Más:
Pinga, ez csak jó (már ha igaz), mert akkor elkészült a Szabadka-Újvidék autópályaszakasz.
Ian | #143427 | 2010-07-10 09:51:02 | Válasz a #143418. hsz-ra
Elnézést az off-ért, de én hallottam pár infót, hogy a meki miből készíti a kajáit...valamikor én is be-betértem oda, de azóta inkább passzolom...
...én hallottam pár infót, hogy a meki miből készíti a kajáit...
"hallottam pár infót..." Ilyen alapon ne egyél se virslit, se kenőmájast...
Én viszont láttam a kifüggesztett certifikációt, és azt nem egy no-name cég adta ki
gégé írta:
Ami eddig is fizetős volt..
a Szabadka-Újvidék? dehogy volt fizetős. Újvidék-Belgrád, na az fizetős volt, de Újvidékig ingyér' mentünk még tavaly
Világos. De ahogy Pinga írta (illetve ahogy azt értelmezem): az eddigi 2,5-3,5-7,5-2 €-s útdíjakhoz társul egy eddig még nem szerepelt 5 €-s tétel is.
(végülis 600 km-nyi autópálya használatért a görögök is elkérnek 28 €-t, így a szerbek még mindig csak 20-at gombolnak le rólunk )
Világos. De ahogy Pinga írta (illetve ahogy azt értelmezem): az eddigi 2,5-3,5-7,5-2 €-s útdíjakhoz társul egy eddig még nem szerepelt 5 €-s tétel is.
(végülis 600 km-nyi autópálya használatért a görögök is elkérnek 28 €-t, így a szerbek még mindig csak 20-at gombolnak le rólunk )
a magyar 1 txt 189. 5/8 6/8 oldalán nézzétek meg ,mert lehet hogy csak én értelmezem rosszul, ki kell várni mig bejön az a tétel
a magyar 1 txt 189. 5/8 6/8 oldalán nézzétek meg ,mert lehet hogy csak én értelmezem rosszul, ki kell várni mig bejön az a tétel
...én hallottam pár infót, hogy a meki miből készíti a kajáit...
"hallottam pár infót..." Ilyen alapon ne egyél se virslit, se kenőmájast...
Én viszont láttam a kifüggesztett certifikációt, és azt nem egy no-name cég adta ki
Nem is eszek ezt jól eltaláltad Részemről ezzel az off vége, a témát lezártam: csak 1 gondolat még ehhez, én első kézből tudom amit tudok...nem rosszindulatból vagy kötözködésből írtam az előbb...
Ma reggel valami a teletexten olyasmit olvastam hogy szerbiában lett egy szakasz az E75-ön ami fizetössé vált 5 euro ha jol emlékszem szabadkátol.
Hallottatok rola?
7€ szerepel rajta a Szabadka-Belgrád távra, ( a díjtábla szerint 6€) De a hír valóságtartalmát erősen megkérdőjelezi az a szöveg, miszerint a külföldieknek 3-4-szer többet kell fizetni a helyi lakosoknál. Média
Éjfél előtt léptük át a magyar határt és értünk haza.
Magyar idő szerint 10:00-kor indultunk Stavrosból (Tessalonki) és 00:07- kor értünk Kiskunfélegyházára.
Első autós nyaralásunk jól sikerült, az öreg opel astra jól bírta, 7,3-as fogyasztást számoltunk az 1,8-as motorral, max sebesség 130 km/h.
A kifelé igyekvőknek azt ajánlom hideg kaját sokat vigyenek, 23:00 körül Röszkénél kb.2-3 km-es sor volt és hát a fizetőkapuknál is jól látszódott a török invázió.
Macedóniában a határ előtt közvetlenül 1,14 euró a 95-ös ólommentes, visszafelé jövet 1,16 euró a szerb határ előtt 1,20 ért akartak üzemanyagot adni. Szerbiában a 95-öst 119,4 ill. 117,4 ért (dinár) tankoltam. Görögországban 1,49- től 1,57-ig volt az ára.
Rendőrt szerbiában láttunk sokat, de inkább a kifelé vezető oldalon vadásztak. Hazafelé a határátlépések Gr-Mac 20 perc, Mac-Szerb kb. 20 perc, Szerb-Magyar kb 40 perc. ( A buszosok kifele, 5 órát vártak a szerb-mac határon )