Szerintem is jó választás a júniusi utazás, a víz hőfoka is kellemes és a levegő hőmérséklete is még elviselhető olyankor A foglalást viszont serényen intézd mert hamar elfogynak az előszezoni időpontok is. Főleg, hogy egyre jobban azt tapasztalom, hogy akik rákapnak az utazás ízére, évről évre egyre korábban kezdik szervezni a nyaralásukat. Magamon is ezt látom az ideit már teljesen elintéztem de már a jövő évin agyalok és nézelődöm keresek és kutakodok Nem hiába nem lehet elég korán elkezdeni
Szervusztok!
Eddig négyszer nyaraltunk Sartin. Az idén Pefkohoriba megyünk, de a szívünk visszahúz Sartira. Ezért úgy gondoltuk, hogy hazafelé bemennénk Sartiba, ahol 3 éjszakát szeretnénk eltölteni. Az utazási irodák csak 7 éjszakára adnak szállást. Hová forduljak? Előre is köszönöm segítségeteket: Éva
Szia Éva67!
Bocsi csak most néztem bele jobban a fórumba, pedig minden nap felpillantok rá. Látom Te is a június 11-i indulással kacérkodsz. Ekkor még sose voltam, mindíg utolsó fecskeként tértem haza. Aggódtam az időjárás vízhőmérséklet miatt, de a sok rutinos Hellaszos eloszlatta problémámat.
Tavaly voltunk Sartin, még visszamegyünk az biztos. Írj ha már tudod kivel mész és hova. Bár szerintem - ha busszal mentek - csakis az Apollon. Mi csak családi igényegyeztetés miatt nem megyünk velük.
Mi tavaly voltunk először Sartiban de olyan élmény volt hogy az idén nem is gondolkodtam más uticélon.
Tavaly augusztusban voltunk a főszezonban de mos egy kicsit szűkebbek a keretek ezért próbálkozunk az előszezonban.
Mi kocsival megyünk gyerekkel meg a barátjával de ők külön apartmannba szeretnének lenni.
Ők az Apostolosban,mi a Sarti Beachban ha összejön.Tavaly is ott voltunk és nekünk nagyon bejött.
Üdv.
Kedves Éva!
Mi augusztusba szeretnénk Sartira menni,nagyon tetszik a Sarti beach apartmanhotel,pontosabban a bungalók.Olvastam,hogy ti ott voltatok.Írnál valamit róla?Elöre is köszi!
Igen mi tavaly a Sarti Beach 2fős studiojában voltunk ami a nagy épület földszintjén van.Vannak bungalók is de mi nem ott voltunk.
A studió elég alap berendezésű de a célnak megfelel.
Viszon a medence meg a közeli part az kárpótol mindenért.
Csend van esténként és itt Sarti végén a legfinomabb a homok a parton.
És este jól esik a séta a központba.
Szóval csak ajánlani tudom.Főleg ha többen mentek akkor az emeleten vannak a tengerre néző apartmanok és gyönyörű a kilátás.
Ha küldesz privát email cimet akkor tudok küldeni képeket a szállásról mert nekem itt nincs feltöltve.
Üdv:Éva
Bocsi,ezért kértem Joxtól legyen :városon belül abc sorrendben az apartman név és mindenki hozzáírja a tapasztalatát v. ki melyikben volt és írhatnánk neki privát üzenetet mert lehetetlen 470 oldalt elolvasni. A keresésben beírom az apartman nevét ,"keresés az összesben"hát az meg nem működik...
Remélem kapsz infót.
Sziasztok!
Vegul is minden le van zsirozva juli 8-an megyunk a Stamatis foldszinti csalad apartmanjaba.
Busszal,Apollon-nal,Pesti indulasal.
Esetleg valaki ugyanoda ugyanakkor ugyanugy???
Ja es pesze 2 gyeroccel!!
Erika