Jó látni, hogy azért télen sem állt le teljesen a fórum Sok új név van, de ez is jó, hiszen ezzel is színesedik a csapat Most, hogy lassan jön a jó idő és ismét kezdődnek a visszaszámlálások az indulásokig én is elkezdek aktivizálódni és újra többször megjelenni itt. Remélem idővel előkerülnek a régi nagyok is, akikkel olyan jókat irogattunk a múlt évben, együtt várva az indulás napját. Addig is üdvözlet az újaknak
Szia Napis! Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Tényleg olyan dolgokat írtál ,amit még sehol nem olvastam,hiszen a saját tapasztalataidat osztottad meg Velem! A lényeg,hogy tiszta ,kényelmes apartman legyen,a többi pedig a tulajjal megoldható.
Nem tudom voltatok-e már Stavroson,vagy most mentek először? Szüleim voltak ott 3 éve Nekik nagyon bejött.De ez is ízlések és pofonok.Legyen jó helyetek,érezzétek jól magatokat hiszen úgyis az a lényeg,hogy nyár,tenger,napsütés!!Ezt a pár hetet pedig /kb.:20/ majdcsak kibírjuk addig valahogy!! Mégegyszer köszi és találkozunk itt a fórumon!
Jó döntés! Tavaly mi Sarti után néhány napra átmentünk Nei Poriba. A társaság egybehangzó véleménye szerint a különbség, mint a teológia és geológia között.
Az igazság az, hogy Nei Poriban is voltam már és valóban más. Nem kicsit Nekem egy pict mű városkának tűnik, bár a belvárosi résznek azért megvan a maga hangulata. Nei Porira azért esett volna a választás, mert onnn sokfelé el lehet menni, pl. vonattal Athénba és a környékre, de úgy gondoltuk, a múlt nyárról maradtak még helyek amiket Sarti környékén is szeretnénk megnézni és valóban nagyon megragadott a hely varázsa. Legfeljebb megint bérelünk motort, vagy autót és elmegyünk mindenfelé. Ráadásul úgy tudom Thessalonikibe be lehet menni busszal is
Szia Éva!
Úgy látszik nagyon sok baj van velem, borba ás a rizo között alsó vonal _
van,biztos ezért nem küldi el. A címet aláhúzza és azért nem látszik.
Még azt szeretném kérdezni,hogy a beachen nem volt nagyon zsúfolt a part és voltak-e éttermek a közelben?
Köszi az infókat,üdv bori66
Szia bori66!
Megint elküldtem,remélem most elmennek a képek.
Tavaly mi augusztusban voltunk a föszezonban,elég zsufolt volt egész Sarti de kint a beachon sokkal keveseben vannak mint bent a központban.Most junius 11.-én megyünk.Kicsit félek is hogy jó lesz e az idő.Meg a viz(tavaly 28fokos volt)
Én semmiképpen nem foglalnék bent szállást mert hajnalig nagy a zaj meg az illatok a sok étteremtől.De ki mit szeret,van aki a nyüzsit.
Étterem nem nagyon van csak ami közvetlenül az apartmanban.Ott lehet kaját is befizetni.De jó is esténként a séta.
Kedves Éva!
Megkaptam a képeket,nagyon tetszik a hely,szeretem ha közel van a szállás a parthoz,azt hiszem ezt az apartmant választjuk.Mi öten megyünk,a nagylányunk a barátjával és a 15 éves fiúnk.Autóval vágunk neki Szerbián és Makedónián át,remélem jó lesz,mert még nem voltunk Görögországba.
Köszi a segítséget,nagyon aranyos vagy
Üdv. Bori
.
Sziasztok!
Sancho, épp tegnap mondtam BéZsé-nek, hogy rég láttalak a Hellaszon. Én még olvasóban vagyok inkább, vagy ha van olyan kérdés, amire tudok válaszolni, megteszem. Mi még nem tudjuk megyünk-e és ha igen hova és mikor, ha külföldre, akkor nem kérdés, hogy Görögo-ba, Sarti is esélyes. Tavaly ilyenkor már lefoglaltuk a szállást, tervezgettünk.... Most lehet last minute lesz ismét. Nekem minden nap eszembe jut a tavalyi sarti-i nyaralás (mivel az a legfrissebb emlék).
Látom szépen bővül az utazólista is.
Sziasztok Kedves Forumozok!
Mi juli 8-an megyunk Sartiba busszal.
A Stamatis apartmanban leszunk!
Tudna esetleg valaki kuldeni rola belso kepeket?
Meg jo lenne tudni mennyire felszerelt.Ertem ezalatt
edenyek,takaro,torolkozo ,tv ilyesmi.
Foldszinti csaladi apartmanban leszunk.
Koszonom elore is
Udv,Erika
erikaurban@msn.com
Küldtem néhány képet az egyik szobáról.
A felszereltségről:
- TV van, bár szerintem szükségtelen egy nyaraláson, nem fogtok unatkozni
- törölközőt vigyél, arról mindenki maga gondoskodik
- főzéshez nem találsz 36 részes lábaskészletet, de amire szükség van, megleled
- tányérok, evőeszközök, poharak annyi főre, ahány fős a szoba
- takaró gyanánt egy lepedőt adnak pluszba, de szerintem júliusban arra sem lesz szükségetek.
Tudod, hogy van a mondás... rossz pénz nem vész el
Mi már eldöntöttük, hogy megyünk, most már 99% hogy Sartira. Múlt évben is megjegyeztem, hogy ez az a hely, ahova szívesen visszatérnék. Most még nekünk sincs lefoglalva az út, pedig múlt télen ilyenkor már be volt fizetve a nyaralás. Idén ellátogatunk az Utazás Kiállításra és ott próbálunk meg valami jó utat találni. Bízom benne, hogy lassan visszaszivárognak az ős és mindennapi fórumozók, akiktől tavaly hangos volt a fórum Örülök, hogy hallotam rólatok és drukkolok, hogy sikerüljön kijutnotok Göröghonba
Szia fmskal!!
Remelem jol irtam a neved
Koszonom a kepeket megkaptam oket!!
Jonak nez ki az apartman!
Mi valszinu 4 agyasban leszunk mert 2 felnott 2 gyerek leszunk osszesen!
Azt mondtak nekunk csaladi apartman es tagas.Hat majd kiderul.
Amugy kb hany ora busszal az ut Bprol??
Irtad a leveledban hogy elonyok hatranyok.Mik a hatranyok??Csak a tavolsag a falutol?Mert ha igen akkor az nem gond!
Koszi ujra!
Erika