Kedves Éva!
Megkaptam a képeket,nagyon tetszik a hely,szeretem ha közel van a szállás a parthoz,azt hiszem ezt az apartmant választjuk.Mi öten megyünk,a nagylányunk a barátjával és a 15 éves fiúnk.Autóval vágunk neki Szerbián és Makedónián át,remélem jó lesz,mert még nem voltunk Görögországba.
Köszi a segítséget,nagyon aranyos vagy
Üdv. Bori
.
Sziasztok!
Sancho, épp tegnap mondtam BéZsé-nek, hogy rég láttalak a Hellaszon. Én még olvasóban vagyok inkább, vagy ha van olyan kérdés, amire tudok válaszolni, megteszem. Mi még nem tudjuk megyünk-e és ha igen hova és mikor, ha külföldre, akkor nem kérdés, hogy Görögo-ba, Sarti is esélyes. Tavaly ilyenkor már lefoglaltuk a szállást, tervezgettünk.... Most lehet last minute lesz ismét. Nekem minden nap eszembe jut a tavalyi sarti-i nyaralás (mivel az a legfrissebb emlék).
Látom szépen bővül az utazólista is.
Sziasztok Kedves Forumozok!
Mi juli 8-an megyunk Sartiba busszal.
A Stamatis apartmanban leszunk!
Tudna esetleg valaki kuldeni rola belso kepeket?
Meg jo lenne tudni mennyire felszerelt.Ertem ezalatt
edenyek,takaro,torolkozo ,tv ilyesmi.
Foldszinti csaladi apartmanban leszunk.
Koszonom elore is
Udv,Erika
erikaurban@msn.com
Küldtem néhány képet az egyik szobáról.
A felszereltségről:
- TV van, bár szerintem szükségtelen egy nyaraláson, nem fogtok unatkozni
- törölközőt vigyél, arról mindenki maga gondoskodik
- főzéshez nem találsz 36 részes lábaskészletet, de amire szükség van, megleled
- tányérok, evőeszközök, poharak annyi főre, ahány fős a szoba
- takaró gyanánt egy lepedőt adnak pluszba, de szerintem júliusban arra sem lesz szükségetek.
Tudod, hogy van a mondás... rossz pénz nem vész el
Mi már eldöntöttük, hogy megyünk, most már 99% hogy Sartira. Múlt évben is megjegyeztem, hogy ez az a hely, ahova szívesen visszatérnék. Most még nekünk sincs lefoglalva az út, pedig múlt télen ilyenkor már be volt fizetve a nyaralás. Idén ellátogatunk az Utazás Kiállításra és ott próbálunk meg valami jó utat találni. Bízom benne, hogy lassan visszaszivárognak az ős és mindennapi fórumozók, akiktől tavaly hangos volt a fórum Örülök, hogy hallotam rólatok és drukkolok, hogy sikerüljön kijutnotok Göröghonba
Szia fmskal!!
Remelem jol irtam a neved
Koszonom a kepeket megkaptam oket!!
Jonak nez ki az apartman!
Mi valszinu 4 agyasban leszunk mert 2 felnott 2 gyerek leszunk osszesen!
Azt mondtak nekunk csaladi apartman es tagas.Hat majd kiderul.
Amugy kb hany ora busszal az ut Bprol??
Irtad a leveledban hogy elonyok hatranyok.Mik a hatranyok??Csak a tavolsag a falutol?Mert ha igen akkor az nem gond!
Koszi ujra!
Erika
Igen, a legnagyobb hátránya (számunkra az egyetlen is), hogy messze van a falutól. Ami még hátrány lehet, hogy nincs tengerre néző szoba, illetve a szomszédos Barracuda ház. Itt szlovák vendégek szoktak időnként hangoskodni, esetleg kora reggel strandpapucsban végigcsattogni a külső folyosón, de ez elviselhető szerintem.
A háziak nagyon kedvesek, vendégszeretőek és segítőkészek. A sziesztára odafigyelnek, és nem szeretik ha hangosan csapkodja a vendég az ajtót. A kert és a ház környéke mindig szép és rendezett, erre gondosan ügyelnek.
Úgy tudom, a "hivatalos" családi apartmanok az emeleten vannak, bár a földszinten is vannak akkora szobák, hogy akár négyen is elférnek benne kényelmesen. Ha gondolod, a fotóalbumaim között találsz még néhány képet az apartmanról.
Mivel a Stamatisban szálltok meg, így gondolom az Apollon Travellel utaztok. A buszaik - tapasztalatom - tiszták, és kényelmesek, és eddig a sofőrjeikre sem volt egyetlen panaszom sem (értik a dolgukat). Az útra 20 órát szerintem nyugodtan számolhatsz, ám ez nagymértékben függ a határokon való átjutástól is (forgalom és a határőrök munkakedve).
Örülök hogy segithettem.
Mi négyen megyünk,a párommal,a 20éves lányommal és a barátjával.
Ők az Apostolosban lesznek,teljesen külön szerettek volna lenni,mi természetesen ott ahol tavaly.
Mi is kocsival megyünk junius 10.én indulunk.
Ti mikor mentek?
Sancho, köszi a drukkot. Én meg azt remélem valami nagyon jó kis utat sikerül elcsípnetek!
Akinek Sarti beach-en lesz a szállása, ne aggódjon, mi is ott voltunk tavaly. Kicsit én is féltem a távolságtól. De szinte minden nap besétáltunk a faluba, normál tempóban 25 perc alatt bent is voltunk és nem tűnt soknak.
Nekem a tenger Sarti beach-en bejött, lassabban mélyülős, meg kevesebben is vannak, pedig főszezonban voltunk.
Mondjuk bolt kevesebb van, de mi bent vásároltunk legtöbbször a faluban, friss péksütit is minden nap.
Mi júl. 29-én indulunk Sartira, a Paris apartmanban lesz a szállásunk. Esetleg tudna vki a szobákról képet, ill. infot küldeni a szállásról?
Előre is köszönöm a segítséget!
Egyelőre még nincs eldöntve sem az iroda, sem az apartman. De talán a kiállításon akad valami jó. Két hétre szeretnénk menni és valahol az óvárosi részen szeretnénk a szállást. Tavaly a Villa Mariaban voltunk és nagyon meg voltunk vele elégedve. Most nem tervezünk fakultatív utat, mert helyette szeretnénk motort, esetleg autót bérelni és bejárni a környéket, valamint tervben van egy Thessaloniki kirándulás, azt pedig meg lehet oldani busszal, ami a sárga bolt utcájában található megállóból indul, ami az ékszer bolttal szemben van. Valamikor júliusban mennénk, ha sikerül akkor olyan 16-a környékén és akkor megint együtt lennénk Fate-ékkel
Az egész hétvégémet "veletek töltöttem", mert lázasan készülünk első családi nyaralásunkra. Augusztusban szeretnénk nekivágni autóval az útnak.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni: 2 kislánnyal indulunk (3,5 és 6 évesek), és nem igazán tudom -mivel nem ismerem a helyet-, hogy melyik részen lenne jobb szállást foglalni. Sarti Beach-en, mert ott sekélyebb a víz, nincs akkora tömeg, vagy inkább bent a városban/faluban?
Sarti középső részén milyen a part? Homokos, apró kavicsos? Sekély vagy inkább már mélyebb?
Mennyire nyüzsgős a benti apartmanok környéke?
Tudnátok ajánlani valamit?
Köszönöm előre is, mindenkinek további jó tervezgetést/készülődést!
Szia Éva!
Mi augusztus végén szeretnénk menni,de még nincs végleges időpont,Sartibeachre,azt hiszem, bungallöba.Remélem nem késünk el még a foglalással,igaz még utazási irodát sem választottam.
Te melyik irodánál foglaltál?
Üdv.Bori