Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 478 479 480 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Uerika | #156034 Üzenet | 2011-02-07 19:02:21 | Válasz a #156033. hsz-ra
Bocsi egy e kimaradt icon_redface.gif icon_redface.gif
  Fmeskal | #156036 Üzenet | 2011-02-07 19:51:54 | Válasz a #156033. hsz-ra Előzmény #156033
Igen, a legnagyobb hátránya (számunkra az egyetlen is), hogy messze van a falutól. Ami még hátrány lehet, hogy nincs tengerre néző szoba, illetve a szomszédos Barracuda ház. Itt szlovák vendégek szoktak időnként hangoskodni, esetleg kora reggel strandpapucsban végigcsattogni a külső folyosón, de ez elviselhető szerintem.
A háziak nagyon kedvesek, vendégszeretőek és segítőkészek. A sziesztára odafigyelnek, és nem szeretik ha hangosan csapkodja a vendég az ajtót. A kert és a ház környéke mindig szép és rendezett, erre gondosan ügyelnek.
Úgy tudom, a "hivatalos" családi apartmanok az emeleten vannak, bár a földszinten is vannak akkora szobák, hogy akár négyen is elférnek benne kényelmesen. Ha gondolod, a fotóalbumaim között találsz még néhány képet az apartmanról.
Mivel a Stamatisban szálltok meg, így gondolom az Apollon Travellel utaztok. A buszaik - tapasztalatom - tiszták, és kényelmesek, és eddig a sofőrjeikre sem volt egyetlen panaszom sem (értik a dolgukat). Az útra 20 órát szerintem nyugodtan számolhatsz, ám ez nagymértékben függ a határokon való átjutástól is (forgalom és a határőrök munkakedve).
  éva67 | #156044 Üzenet | 2011-02-07 21:08:35 | Válasz a #155980. hsz-ra Előzmény #155980
Szia bori66!

Örülök hogy segithettem.
Mi négyen megyünk,a párommal,a 20éves lányommal és a barátjával.
Ők az Apostolosban lesznek,teljesen külön szerettek volna lenni,mi természetesen ott ahol tavaly.
Mi is kocsival megyünk junius 10.én indulunk.
Ti mikor mentek?
  Ginaaa79 | #156064 Üzenet | 2011-02-08 08:51:32 |
Sziasztok!

Sancho, köszi a drukkot. Én meg azt remélem valami nagyon jó kis utat sikerül elcsípnetek!

Akinek Sarti beach-en lesz a szállása, ne aggódjon, mi is ott voltunk tavaly. Kicsit én is féltem a távolságtól. De szinte minden nap besétáltunk a faluba, normál tempóban 25 perc alatt bent is voltunk és nem tűnt soknak.
Nekem a tenger Sarti beach-en bejött, lassabban mélyülős, meg kevesebben is vannak, pedig főszezonban voltunk.
Mondjuk bolt kevesebb van, de mi bent vásároltunk legtöbbször a faluban, friss péksütit is minden nap.
  Dia82 | #156066 Üzenet | 2011-02-08 09:30:43 |
Sziasztok Fórumozók!

Mi júl. 29-én indulunk Sartira, a Paris apartmanban lesz a szállásunk. Esetleg tudna vki a szobákról képet, ill. infot küldeni a szállásról?
Előre is köszönöm a segítséget!
  Dia82 | #156067 Üzenet | 2011-02-08 09:53:09 |
Nem volt egyértelmű az előző levél, közben rájöttem, hogy 2 Paris apartman van, én az Apollon Travel-esről szeretnék képeket, infot! icon_smile.gif
Köszi!!!
  Sancho.dl | #156094 Üzenet | 2011-02-08 18:32:23 | Válasz a #156064. hsz-ra Előzmény #156064
Ginaaa!

Köszönöm szépen icon_smile.gif

Egyelőre még nincs eldöntve sem az iroda, sem az apartman. De talán a kiállításon akad valami jó. Két hétre szeretnénk menni és valahol az óvárosi részen szeretnénk a szállást. Tavaly a Villa Mariaban voltunk és nagyon meg voltunk vele elégedve. Most nem tervezünk fakultatív utat, mert helyette szeretnénk motort, esetleg autót bérelni és bejárni a környéket, valamint tervben van egy Thessaloniki kirándulás, azt pedig meg lehet oldani busszal, ami a sárga bolt utcájában található megállóból indul, ami az ékszer bolttal szemben van. Valamikor júliusban mennénk, ha sikerül akkor olyan 16-a környékén és akkor megint együtt lennénk Fate-ékkel icon_smile.gif

Na majd kiderül...
  Mrshobo | #156112 Üzenet | 2011-02-09 11:13:31 |
Sziasztok kedves Fórumozók!

Az egész hétvégémet "veletek töltöttem", mert lázasan készülünk első családi nyaralásunkra. Augusztusban szeretnénk nekivágni autóval az útnak.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni: 2 kislánnyal indulunk (3,5 és 6 évesek), és nem igazán tudom -mivel nem ismerem a helyet-, hogy melyik részen lenne jobb szállást foglalni. Sarti Beach-en, mert ott sekélyebb a víz, nincs akkora tömeg, vagy inkább bent a városban/faluban?
Sarti középső részén milyen a part? Homokos, apró kavicsos? Sekély vagy inkább már mélyebb?
Mennyire nyüzsgős a benti apartmanok környéke?
Tudnátok ajánlani valamit?

Köszönöm előre is, mindenkinek további jó tervezgetést/készülődést!
  Bori66 | #156145 Üzenet | 2011-02-09 19:35:32 | Válasz a #156044. hsz-ra Előzmény #156044
Szia Éva!
Mi augusztus végén szeretnénk menni,de még nincs végleges időpont,Sartibeachre,azt hiszem, bungallöba.Remélem nem késünk el még a foglalással,igaz még utazási irodát sem választottam.
Te melyik irodánál foglaltál?
Üdv.Bori
  Sancho.dl | #156149 Üzenet | 2011-02-09 20:41:38 |
Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve... Körbenéztem az irodáknál és elborzadtam. Mint írtam is, két hétre szerettünk volna menni és régebben úgy volt, hogy a két hetes nyaralásnál nem duplájába került a két hét, hnem az első hét teljes ár és utána a második hét valamivel olcsóbb. Most olyan ajánlatokat kaptunk, ahol még egyszer ki kellene fizetni a következő hetet, ráaádsul az egy hét ára is jelentősen emelkedett. Azért vagyok meglepődve, mert mindenhol azt olvastam, illetve hallottam, hogy az irodák nem emelik az árakat. No comment...
Még esetleg az Utazás Kiállításban bízunk, vagy egy irodánál találtunk egy 12 nap 9 éjszakás utat, ami szintén elég kedvező árú lenne. Írtunk egy Sartin található utazási irodának is, de a válasz e-mail elolvasása után háttal mentem ki a szobából... icon_sad.gif Ezek után nem is értem azokat, akik egyénileg akarják megoldani a szállást. Egy éjszaka 45 EUR. Hááát...
az csak 7 napra is 315 EUR ami egy 270 Ft-os árnál is 85000 Ft és ebben még nincs benne az utazás! Pl. a Dias Zeusnál egy hetes nyaralás utazással együtt kb 55000 Ft. Hm. Mindenesetre elgondolkodtató. Ha nem sikerül megfelelő ajánlatot találni, akkor valószínű Nei Poriban fogunk nyaralni, pedig Sarti is nagyon a szívünkhöz nőtt...
  Laszlozsu | #156169 Üzenet | 2011-02-09 23:36:49 |
Sziasztok!

Valaki volt már a Tula vagy Toula apartmantban Sartin?

Sajnos a kedvenc apartmanunkban, a Kipriotisban már nincs hely júliusban, s ide kaptunk egy ajánlatot.
Ez OTP Traveles apartmanház, de annyira nem találok róla semmit.

Sokat segítene, ha valaki pár információt meg tudna osztani velem róla.
  Napis | #156171 Üzenet | 2011-02-10 06:25:41 |
Szia Laszlozsu.Egy másik fórumon sokat leveleztünk,idén egyszerre leszünk kint csak mi most nem Sartin.Nézd meg az Apollontravelt nekik sok apartmanjuk van Sarti,én még ezt a két szállás nem is láttam sehol.A ciporo elfogyott,amit tavaly hoztam,igy biztos meg ismersz. Szia Márti
  Puma | #156175 Üzenet | 2011-02-10 09:05:35 |
sancho.dl írta:
Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve... Körbenéztem az irodáknál és elborzadtam. Mint írtam is, két hétre szerettünk volna menni és régebben úgy volt, hogy a két hetes nyaralásnál nem duplájába került a két hét, hnem az első hét teljes ár és utána a második hét valamivel olcsóbb. Most olyan ajánlatokat kaptunk, ahol még egyszer ki kellene fizetni a következő hetet, ráaádsul az egy hét ára is jelentősen emelkedett. Azért vagyok meglepődve, mert mindenhol azt olvastam, illetve hallottam, hogy az irodák nem emelik az árakat. No comment...
Még esetleg az Utazás Kiállításban bízunk, vagy egy irodánál találtunk egy 12 nap 9 éjszakás utat, ami szintén elég kedvező árú lenne. Írtunk egy Sartin található utazási irodának is, de a válasz e-mail elolvasása után háttal mentem ki a szobából... icon_sad.gif Ezek után nem is értem azokat, akik egyénileg akarják megoldani a szállást. Egy éjszaka 45 EUR. Hááát...
az csak 7 napra is 315 EUR ami egy 270 Ft-os árnál is 85000 Ft és ebben még nincs benne az utazás! Pl. a Dias Zeusnál egy hetes nyaralás utazással együtt kb 55000 Ft. Hm. Mindenesetre elgondolkodtató. Ha nem sikerül megfelelő ajánlatot találni, akkor valószínű Nei Poriban fogunk nyaralni, pedig Sarti is nagyon a szívünkhöz nőtt...

Szia sancho.dl !

A második hétnél - 10% kedvezmény szokott lenni, ha törzsutas az ember akkor az egészből még lejön annak a százaléka is icon_smile.gif Én mindig megnézem a friss katalógust és összehasonlítom a tavalyival és évek óta azt tapasztaltam az Apollonnál, hogy 1-2 ezer forint eltérések vannak, hangsúlyozom ugyan azon apartmanoknál mint amik az előző katalógusban is szerepeltek !
Utazási kiállításba ne nagyon bízz, nem fogsz olcsóbban találni, mintha az utazási irodába mennél be icon_smile.gif nem lesz másabb, max. tömeg szempontjából icon_smile.gif arról meg nem is beszélve, hogy nagyon fogynak a szállások, több éves tapasztalat, lassan már a januári szervezés is későnek fog tűnni icon_biggrin.gif úgy belelendül a nyaralókedvű társaság icon_smile.gif

Az önálló szállásozást még én nem vállalom be több hét tekintetébe, pont az általad említett ár miatt, de az odautatnál már bátrabb voltam, igaz nem Sarti, hanem N.P. amit ti is esetleg terveztek. (két hét N.P. apollonnál kedvezményeimmel icon_biggrin.gif 52 e + 38 e a repülő oda vissza, illetékkel adókkal icon_smile.gif igaz, Thessalonikiből még 1 óra vonat, de még így is jobb, minta 20 órát buszoznék, attól már elszoktam icon_smile.gif De most, hogy így leírtam, akár majd egyszer Sartiba is visszatérünk, de akkor is csak Thessalonikis repülőzést követően, helyi buszjárattal icon_smile.gif

Remélem azért sikerül megfelelőt választanotok, Anett Toursosok egyébként kínálnak egy hétnél több éjszakás turnusokat. De ott is csipkednie kell magát az embernek icon_smile.gif nehogy lemaradjon az időpontról, amit eltervezett icon_smile.gif
  Puma | #156178 Üzenet | 2011-02-10 09:10:20 |
mrshobo írta:
Sziasztok kedves Fórumozók!

Az egész hétvégémet "veletek töltöttem", mert lázasan készülünk első családi nyaralásunkra. Augusztusban szeretnénk nekivágni autóval az útnak.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni: 2 kislánnyal indulunk (3,5 és 6 évesek), és nem igazán tudom -mivel nem ismerem a helyet-, hogy melyik részen lenne jobb szállást foglalni. Sarti Beach-en, mert ott sekélyebb a víz, nincs akkora tömeg, vagy inkább bent a városban/faluban?
Sarti középső részén milyen a part? Homokos, apró kavicsos? Sekély vagy inkább már mélyebb?
Mennyire nyüzsgős a benti apartmanok környéke?
Tudnátok ajánlani valamit?

Köszönöm előre is, mindenkinek további jó tervezgetést/készülődést!

Szia mrshobo !

Sarti középső részén is sekély, de előfordulhat, hogy vannak szakaszok ahol esetleg nem a bokádig ér hanem mondjuk a lábszárad feléig. Sarti Beach nagyon jó választás, mi ugyan a központba szálltunk meg annó, de a tömegmentesebb helyért igazán nem volt nagy kuntsz az a 15 perc kellemes séta, ha nincs 40 fok icon_biggrin.gif én ugyan is nem szeretem ha a számba lógnak icon_biggrin.gif még júniusba vagy szeptemberbe se icon_smile.gif
  Mrshobo | #156186 Üzenet | 2011-02-10 10:50:37 | Válasz a #156178. hsz-ra Előzmény #156178
Köszönöm puma a válaszodat. Hétvégén remélem megszületik a döntés.

Szép napot!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 478 479 480 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu