Szia Mona777!
Még nem kötöttem meg, majd jövõ héten. Ha jól emlékszem Atlasz van náluk.
Szia,
rosszul emlékeztem.
De Te jól emlékszel, mert valóban Atlasz van náluk. Tegnap voltam bennt a részvételi jegyekért, és meg is kötöttem a biztosítást.
Jövõ héten pénteken indulunk!
Szia Mona777!
Még nem kötöttem meg, majd jövõ héten. Ha jól emlékszem Atlasz van náluk.
Szia,
rosszul emlékeztem.
De Te jól emlékszel, mert valóban Atlasz van náluk. Tegnap voltam bennt a részvételi jegyekért, és meg is kötöttem a biztosítást.
Jövõ héten pénteken indulunk!
Ma érkeztünk vissza Paraliáról.
Naggyon meleg van kint,az élet egy percre sem áll meg!
Teljesen azt kaptuk kint,amit vártunk!Az utazási iroda rendkívül korrekten járt el,az apartmanok nagyon tiszták és modern berendezésûek voltak(legalábbis a Manosban)!
Az egyetlen kis kényelmetlenség az érkezés délelõttjén volt,ugyanis hiába érkeztünk korán oda,a szállást csak fél 2-kor foglalhattuk el.Addig is lementünk fürödni:)
A medúzákkal jó lesz majd vigyázni,ugyanis mi jó párral taliztunk:(
Nos,a Manosban minden szobában van tányér,néhány pohár,kések,villák kanalak,de azért ajánlatos egy nagyobb éles kést is vinni,gyümölcsnek(legfõképpen dinnyének),kenyérnek,stb.
Lábasok és egy serpenyõ is van.Nekünk az bõven elegendõ volt,meg tudtunk fõzni mindent.
Konyharuhát,mosogatószert,mosogatókendõt mindenképpen vigyetek magatokkal mert az nincsen.
Nem árt,ha a szúbyogriasztó sem marad ki a kofferbõl,ert azért szúnyogból is fel-nelbukkan néhány:)
Ha bármi kérdés van még,akkor nyugodtan tedd fel õket:)
Ha van kis ventillátor,akkor azt is el lehet vinni.Nem vicc,az utánunk következõ turnus tagjai is hoztak magukkal és azért az nem árt a nagy melegben.
Sziasztok!
10-én indulunk Paraliara a Júlia apartmanba. Járt már ott valaki? Azért választottuk, mert 10 éjszakás nem kerül többe, mint máshol a 7 éjszakás (Intersun Utazási Iroda)
Teljesen azt kaptuk kint,amit vártunk!Az utazási iroda rendkívül korrekten járt el,az apartmanok nagyon tiszták és modern berendezésûek voltak(legalábbis a Manosban)!
Az egyetlen kis kényelmetlenség az érkezés délelõttjén volt,ugyanis hiába érkeztünk korán oda,a szállást csak fél 2-kor foglalhattuk el.Addig is lementünk fürödni:)
Üdv,
moncsi
Szia!
Melyik utazási irodával voltál? Mi két hét mulva indulunk a Galaxiasba. Nagyon várjuk már az indulást.
Üdv,
moncsi
Szia!
Melyik utazási irodával voltál? Mi két hét mulva indulunk a Galaxiasba. Nagyon várjuk már az indulást.
Hát még mi hogy várjuk!.... szerintem én már a hétvégén elõszedem a bõröndöt, és elkezdek pakolni!
A buszra személyenként egy nagy táska vihetõ?
Szia mona777!
Nekem az utazási irodába azt mondták, hogy fejenként 20 kg lehet a csomag, a buszra hütõtáskát és az utazáshoz szükséges dolgokat lehet felvinni.
Márta
Szia Mona777!
A buszra egy kis táska vihetõ fel személyenként, ami befér az ülés alá. Az ülések közti sávra nem lehet pakolni ( a vámosok nem szeretik). A hütõtáskákat is a csomagtartóba teszik.
Nektek már csak egy hét. Ez már hamar elrepül.
Szia Mona777!
A buszra egy kis táska vihetõ fel személyenként, ami befér az ülés alá. Az ülések közti sávra nem lehet pakolni ( a vámosok nem szeretik). A hütõtáskákat is a csomagtartóba teszik.
Nektek már csak egy hét. Ez már hamar elrepül.
Jó, akkor viszünk mi is hûtõtáskát! Azt hittem, hogy az már nem fér be, azaz nem fogják engedni még a csomagtartóba sem.
Az az utazási iroda, akivel már voltunk egy körúton, az úgy oldotta meg, hogy a buszon hagyott meg egy pár ülést szabadon hátul, így oda is lehetett
pakolni.
Igen, márcsak egy hét. Már most be vagyok sózva, mi lesz egy hét múlva ilyenkor!