Szálláskeresés helyben vagy neten
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
<   1 2 3 ... 48 49 50 ... 59 60 61   >
Üzenet
  Belinea | #205314 Üzenet | 2013-06-26 21:04:08 | Válasz a #205304. hsz-ra
Szia Aphrodite!

Nagyon szépen köszönöm kimerítő válaszodat. Teljes mértékben megnyugtattál, és ha jól számolom, kalkulálok, akkor a szállás 10 euró / fő / éj - nél nem lesz drágább. Sőt mi csak 2 fős stúdiókat szeretnék bérelni, ami könnyebb, mint nagyobbat. Az úticél még nekünk is kérdéses, mert Paraliát terveztük eredetileg, de lehet hogy Sarti lesz belőle. icon_biggrin.gif Mondjuk én már voltam ott de bármikor visszamennék.
  Aphrodite67 | #205316 Üzenet | 2013-06-26 21:22:48 | Válasz a #205314. hsz-ra Előzmény #205314
Ha Parálián még nem voltál,de Sartin igen,akkor lehet,hogy Parália nem fog tetszeni,bár kíváncsi leszek majd rá icon_wink.gif Mi a Parália részen már több helyen is voltunk,na de a szerelmem SARTI icon_smile.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif Bocsi,nem okoskodás,csak egy vélemény icon_wink.gif
  Belinea | #205321 Üzenet | 2013-06-26 22:02:36 | Válasz a #205316. hsz-ra Előzmény #205316
Gondolkodtunk Sartin is, de írták hogy Paralian az éjszakai élet kicsit nyüzsgőbb és nekünk az a jobb. Bár sokan mondták hogy Sartin a tenger sokkal szebb, meg hogy Paralian az apartmanok nagyon közel vannak a tengerhez. Hát még egy hónapunk van, addig még átgondoljuk, azért jó hogy a szállást nem foglaljuk le, mert még az utolsó pillanatban is tudunk változtatni icon_biggrin.gif
  Aphrodite67 | #205327 Üzenet | 2013-06-26 23:29:50 | Válasz a #205321. hsz-ra Előzmény #205321
Nem tudom mikor voltál Sartin,mert mi 2 éve és húúú jó nagy nyüzsi volt icon_biggrin.gif a nagylányom - pedig nem akart jönni - akkorákat bulizott ott,hogy eddigi 20 éve alatt a legjobb nyaralása volt,azt mondta icon_lol.gif és mellesleg mi is a nyüzsit szeretjük icon_biggrin.gif szuper jó volt.Parálián kb.8 éve voltunk,na szóval ott is volt "élet"rendesen,de a tengerpartja nem az igazi icon_wink.gif Na be is fejezem,mert ez nem az a hely,ahol kampányolni kell icon_smile.gif főleg helyek mellett.Tehát bocsi,de ez úgy kikívánkozott icon_wink.gif Mi is most megyünk vissza aug.ban Sartira icon_smile.gif és foglalás nélkül,szóval lesz és van hely mindenhol,ne is gondolkodj rajta icon_smile.gif
  Belinea | #205380 Üzenet | 2013-06-27 16:11:28 | Válasz a #205327. hsz-ra Előzmény #205327
Köszönöm szépen a válaszokat. Én Sartin 6 éve voltam akkor is volt nyüzsgés de az egyik ismerősöm Paralián volt és mondta hogy ott nagy élet van. Lehet hogy Sartira megyünk mi is majd útközben eldöntjük icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Kata70 | #205497 Üzenet | 2013-06-28 15:56:24 |
Sziasztok! Paralián keresünk közvetlenül foglalható, lehetőleg tengerparti 2 fős studiót. Akit tud valamit, kérlek írjatok!
Nekünk Paralia sokkal jobban bejött mint Sarti! Utitársakat is keresünk(2 fő), augusztus 18 körüli indulással, 10-12 éj tartózkodással, nagy kombi dízel autóval megyünk, költségmegosztással.
Köszönjük!
  Ssx | #205498 Üzenet | 2013-06-28 16:20:35 | Válasz a #205304. hsz-ra Előzmény #205304
Hát nemtom, én valahogy sehogy se találtam olcsóbb szállást mint az irodán keresztül. Általában nem tengerparti, de 50m-en belüli szállásra szoktunk menni, átszámítva 35-40EUR/éj/studió-ra szokott kijönni 2 főre, irodával. Idén nézegettem a 4-5 fős szállásokat is, mert többen megyünk, de azok meg 55-60 EUR között mozogtak, volt közte tengerparti is.
  Ildoci | #207086 Üzenet | 2013-07-18 21:30:22 | Hosszú nyár...
Sziasztok!
Régi álmunk,hogy a nagyszülőkkel együtt több időt töltenénk kint...Hogy lehet kis házikót bérelni mondjuk 1-2 hónapra?Mennyi lehet a tarifa...Nem kell,hogy nyüzsis helyen legyen,csak tenger meg nyugalom talán piac vagy supermarketek icon_smile.gif ..ha egy ilyenre találhatnánk...Köszi! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  MaciG | #207775 Üzenet | 2013-07-27 10:32:38 |
üdv.

Nektek szoktak válaszolni a levelekre amiket az apartman tulajoknak küldök? Mert én kíváncsiságból írtam párnak, ahol nem voltak feltüntetve az árak, de úgy 5-ből jó ha 1 válaszol...

Ilyesmi levelet szoktam küldeni:

Hello!

Me and my girlfriend want to go to Thassos in September and I've found your apartment on the internet and I'm interested in the price of the room from 12th September to 22th September.

Best wishes!

Gábor from Hungary.

Tárgy az : apartment ,(és a hely neve). Az e-mail cím meg .hu végű.

Valamit rosszul csinálok? icon_confused.gif
  Messinia | #207783 Üzenet | 2013-07-27 11:59:31 | Válasz a #207775. hsz-ra Előzmény #207775
Macig, írtam Neked privit. icon_smile.gif
  Cofffos | #207784 Üzenet | 2013-07-27 12:04:11 |
Másodszor futottunk neki a neten és helyben szálláskeresős nyaralásnak, és csak bíztatni tudok mindenkit, hogy vágjon bele.

2010-ben Pargára mentünk úgy, hogy a neten csak kinéztük a szóba jöhető szállásokat, de nem foglaltunk. A városba érkezést követően fél órán belül a neten legjobban tetsző apartmanban pakoltunk már kifelé a cuccainkat. Az apartmant a tulaj odaadta a teljes (12 nap) időre napi 50 euróért. (katalógus ára a második hetünkre 101 eur/nap lett volna) Az apartman 3 ágyas (2-en voltunk), légkondis, tágas,és a kilátása verhetetlen.

Idén Skopelosra utaztunk (5 napja jöttünk haza). Mivel ide nem utaztat iroda, esélyünk sem volt másra, csak neten és helyben keresésére. icon_smile.gif
A repülő és a Szaloniki - Skopelos távolságra tekintettel tranzit szállásra is szükségünk volt. Ezt úgy oldottuk meg, hogy az indulás előtt 1 nappal a bookingon foglaltam 1 éjszakára szállást az Egnatia Hotelben. Kártyaadatokat kértek - és adtam - majd vártam. Kaptam is egy e-mailt, hogy nézzem át a foglalásom adatait, mert a kártyaadataim nem jók. Kiderült, hogy a kártyám vásárlási limitje nem volt megfelelő nagyságra állítva, ezért nem tudta a hotel levonni a 45 eurónak megfelelő összeget. Miután limitet emeltem, a levonás megtörtént. Mivel a hotel a személyes megtapasztalás során megfelelőnek bizonyult 1 éjszakás tranzit szállásnak, ezért az utolsó éjszakánkra a foglalást, a hazaindulás előtt 2 nappal a telefonomról tettem meg. A levonás ugyanúgy történt, mint először. Kp-ban egyszer sem kellett fizetnünk, tehát nem csak foglalták az összeget a számlámról, hanem tényleg levették. Mindezek után a limitemet lenulláztam, tehát ha valaki még garázdálkodni szeretne, nem tudja megtenni. icon_wink.gif
A skopelosi szállás kérdést - mivel eléggé paráztam az ismeretlen hely miatt - az első 5 napra szintén a bookinggal oldottuk meg, mondván, hogy akármilyen lesz, 5 napot kibírunk, és van 5 napunk szállást keresni helyben. A fotók úgy sem adják vissza egy hely szépségét illetve csúnyaságát, a saját szemrevételezés az igazi, valamint nem mindenki lelhető fel a neten. ...és a hely vonzóan olcsó volt. Itt nem kellett kártyaadatokat megadni, utólag kellett fizetni kp. 5 nap 175 euro volt ami ugye 35/nap.
A szállás nekünk kuriózum volt. Toronyszoba, kb a tengerszinthez képest 10-12 emelet magasságban, ahová csak lépcsős utcák vezetnek. (ne normál lépcsőkre gondoljatok, hanem néha 2x magasabb és 2-3x szélesebb lépcsőre. Nem volt benne konyha, de kreatívan megoldottuk a felmerült problémákat. A kilátás viszont pazar volt. icon_smile.gif
Annyira azért nem volt jó, hogy a további 7 napunkra is hosszabbítsunk, és különben is a sziget másik oldalán lévő Panormost néztük ki fő pihenésünk célpontjának. Ám az itthonról nézegetett panormosi szállások, vagy megfizethetetlenek voltak (4-5*hotel), vagy fullon voltak.

Ám amikor busszal Glossából Skopelosba áthaladtunk Panormoson, a megállóban láttuk, hogy van egy Panormos Tours tábla kitéve. Pár nap múlva visszajöttünk, és bementünk a kis irodába, gyér angol tudással elmagyaráztuk, hogy mit szeretnénk. Azt gondoltuk, hogy majd elénk tesznek egy katalógust, vagy elvisznek valahová, de nem. Rögtön "lecsaptak" ránk, és felajánlották a háromágyas apartmanjukat, amit akkor nem tudtak csak fotón megmutatni és kívülről, mert még laktak benne. Ez az apartman kb. 30 m-re a tengertől, galériás, konyhás, full naplementés panorámával a tengerre. Kis falu, mellettünk taverna, szemben Super Market. (jah...mindez 1 családhoz tartozik) icon_biggrin.gif Csend és nyugalom. A 90 euros apartmant odaadták 50 euroért. Nem alkudtunk, eleve így ajánlották. Később tudtuk meg, hogy erre az időszakra 90 eur a normál ára.
Kértek előleget, amit úgy papíroztak le, hogy a férjem útlevelét lefénymásolták, és arra tollal ráírták, hogy 100 euro. icon_eek.gif icon_lol.gif
Mikor tényleg fizettünk a végén, a tulaj felesége kevesellte a pénzt, aztán mikor mutattuk neki a 100 euros fénymásolatot, akkor megnyugodott. Kaptunk tőle ajándékba saját készítésű lekvárt is. Nagyon helyesek voltak.

Szóval csak bátran. Szállás mindenhol van. icon_wink.gif
  Rollo | #207804 Üzenet | 2013-07-27 15:54:46 | Válasz a #207775. hsz-ra Előzmény #207775
őszintén szólva nem nagyon. eléggé furcsállom ezt, nekem eddig szerte görögországban legalább 90%-os hatékonysággal válaszoltak-miközben olvastam már mástól is ezt, h nem jön a reag.

amit tudok javasolni, h esetleg használj gmail fiókot, hátha a .hu végződés miatt becsapja a leveled a spamek közé a levelezőjük.
  Pontikos | #207805 Üzenet | 2013-07-27 15:58:10 | Válasz a #207086. hsz-ra Előzmény #207086
ildoci írta:
Hogy lehet kis házikót bérelni mondjuk 1-2 hónapra?Mennyi lehet a tarifa...

Legkönnyebben helyben körbekérdezéssel (esetleg helyi irodában érdeklődéssel) és a kiadó (ENOIKIAZETAI) cédulák olvasgatásával. A tarifa nyilvánvalóan (mint mindenhol) függ attól, az ország melyik része, milyen település, mikor, és egyáltalán milyen házat/lakást szeretnétek.
  Rollo | #211710 Üzenet | 2013-12-29 18:27:09 | Válasz a #198091. hsz-ra Előzmény #198091
h.apci, ha látod esetleg:

emlékszel a booking.com-ról szóló, módfelett veretes eszmecserénkre? ha van kedved, kukkancs be az index isztambul topikjába, éppen mesélt valaki egy afféle esetet amivel példálóztam...
  H.apci | #211716 Üzenet | 2013-12-29 19:41:38 | Válasz a #211710. hsz-ra Előzmény #211710
Internetes - és egyéb - gengszterek, csirkefogók (szállodatolvajok, részeg sofőrök, zsebtolvajok, útonállók, stb.) vannak és lesznek is, ennek semmi köze a szállásfoglaláshoz. Egyébként virtuális kártyáról van ott szó, amihez inkább nem fűznék kommentárt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
<   1 2 3 ... 48 49 50 ... 59 60 61   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu