Semelyik elektromos kütyüvel nem lesz gond, csak a körömápoló felszerelést, kést, villát, egyéb szúró/vágóeszközt nem tolerálják. Ezeket viszont beteheted a feladott cucc közé.
Sziasztok!
Lehet, dinnye kérdésnek fogjátok tartani, de egy próbát megér :
ha Bp-ről repülök Athénba, a gép melyik oldalán ülve lehet jobban rálátni az akropoliszra (vagy honnan jobb az összpanoráma)?
Egyrészt nem vagyok rutinos repcsis, másrészt Athénnal egy régi álmom teljesül, és ha már lehet választani, hol szeretnék ülni, miért ne keressem meg az optimális helyet?
Szóval, ha valaki ebben tud segíteni, annak előre is köszönöm. (A lüke poénos reakcióktól lécci kíméljetek meg, tréfás kedvű fórumtársak! )
Szia. Sajnos a geprol nem fogod latni, mert olyan kozel nem repulnek a gepek az Akropoliszhoz.... nem repulnek es nem is repulhetnek...
En is epp most foglaltam be az Athen -Budapest repulojegyemet 21.300 Ft-ert!
Már lesem június végére a jegyet Athénba, és ha sikerülne jó áron találni, már meg is venném.
Gondolom te nem abban az időszakban utazol, vagy tévedek?
Döme!
Poggyászt nem adunk fel, elég lesz két hátitáska, viszont megnyugodtam, hogy az elektromos kütyüket békénhagyják, köszönöm az infót.
Vojandi tanácsára megnéztem a Lufthansa árait, München-Athén 26 600 Ft odavissza jövő nyáron. Viszont nem találok olcsón utat Bp-München között, így ez a tervem kilőve.
Easyjet még nem tette fel a nyári menetrendet, Bp-Milánó-Athén szokott még jó áron lenni
Szerintem várj MALÉV akcióra. Én most velük megyek, igaz korlátozva volt 5 napra a kint tartózkodás, de tuti lesz rugalmasabb időponttal is.
(Esetleg nézd meg München felé a vonatárakat - elsősorban a Railjet járatokat javaslom. Kényelmes és piszok gyors.)
Firka, a Malév megszüntetette tavaly a Bud-Muc járatot sajnos, de a LH napi 8 járattal megy, szintén 100 Euróért...persze így már nem érné meg nektek Athénba. Én még mindig várakozok, nem merem megvenni a jegyet, pedig a dátumot is már eldöntöttük, mert félek, hogy megvszem és nem engednek akkor szabira.
Tényleg rossz, hogy várnod kell. És akkor sem tudnak biztosat mondani a munkahelyeden, ha azt mondod, hogy ezzel sok pénzt buksz el??
Ennyi erővel fizethetné a cég a ráfizetésedet...
Nálunk is az szokott lenni, hogy jövő évre nem tud mit mondani a főnök, de engem ez nem érdekel, megveszem és kész.
Minden munkatársam tudja (mostmár csak 2 van), és alkalmazkodunk egymáshoz, soha nincs ebből baj.
Gondolom nálatok sokkal többen vagytok és nehezebb az alkalmazkodás...
Vonattal 15 ezerért eljutnánk Münchenbe, így 40 ezer lenne Bp-Athén.
Én azért szeretném 30-ból kihozni, hogy tényleg ne kerüljön sokba a nyaralás.
Egyébként ha a Lufthansánál vennék jegyet, akkor a végösszegbe (26 600Ft) már bennevan mindenféle plussz ktg, illetve a poggyász is? Tehát amit kiírnak, az valós, 3 oldallal később nem jön rá más költség?
Igen, minden benne van az összegben, Ha bankkártyával fizetsz, akkor még 2 Eurot le is vonnak a végén, ha hitelkártyával, akkor viszont 10 Eurót rá kell fizetned. Milyen poggyász? Ezt már az előzőkben sem értettem, egyértelműen benne van. Ez a végösszeg. NÉmetországban hoztak egy törvényt, hogy nem szabad az embereket beetetni azza, hogy egy reklámban valami tök olcsó, a valóságban meg hozzájön ez meg az a költség, így a végső árat kell muattani.
A régi munkahelyemen (egy éve váétoztattam) én is megvettem (lefoglaltam) mindent előre kérdezés nélkül és aztán csak bejelentettem, de ott szinte senki sem akrt menni szabira, itt meg mindeki akar ez a baj.
De erősen filózok, hogy megveszem a jegyet, ha nem engednek, beteget jeentek, vagy mit tudom én, kiharcolom, csak hát ezzel nem leszek éppen közkedvelt.