-törölt nick 12762 | #156806 | 2011-02-20 13:12:39 | Válasz a #156802. hsz-ra
Nemnem, ezt én írtam el, elnézést, nem akartam beléd állítani az ideget: NINCS annyi differencia (bár akkor is plusszos).
Az apartmanokról amennyiben van rá lehetőség, én szívesen vennék egy listát.
Párommal júni 6-án indulunk Sartira nyaralni.A foglalást megtettük.Rengeteg utazási iroda ajánlatát végiglapozva neten találtuk meg az igazit.Itt egy link róla: http://www.grandtours.hu/apartman.php?apartman_id=13 . Sokan írtátok , hogy drágák a szállások,ezt most megcáfolom,hisz jól felszerelt apartmanokkal van ez a létesítmény ellátva,és a 31000Huf/fő szerintem igen barátságos ár egy hétre buszos utazással .
Ahogy észrevettem,többnyire pozitívak a visszajelzések Sarti-ról.Remélem az idő is kegyes lesz,négerként szeretnék hazajönni.
Ha van aki ebben az időszakban jön Sartira,szívesen venném ha felvennénk egymással a kapcsolatot.
Köszi, így már tiszta a kép. És akkor foglaláskor konkrét apartmant is megjelölhetek, vagy ezek közül kapok majd valamelyikben helyet?
stingervst írta:
... kíváncsi vagyok, a két irodára
(Hadd ne legyek már antireklám, de ha megnézed pl. az előttem szóló fórumtárs úticélját, látható, hogy június első hetére ennek közel a dupláját kéritek...)
Megnéztem az ártáblázatot.és találtam némi ellentmondást.A dátumok-pl.május 28-juni10-ig-nem 7 napot jelentenek,a táblázat tetején pedig 7 napot ir...most mi van?
Egyébként pont Sarti szállást keresek erre az időpontra ismerősnek,Sarti beach kizárva,ha tud valaki jót,szivesen veszem-ja,feltétel a miskolci indulás!!!
Akkor oszlassuk el a kételyeket, mi nem csoportos utazásokat szervezünk, hanem szállásokat kínálunk. A buszjegy csak opció. Idén először szervezünk ide utasokat, nem szeretnénk tapasztalat nélkül turnusokat szervezni, nem szeretnénk ha bárki is pórul járna.
Ha csoportos utazást szerveznénk, akkor a szállásokra csoportos kedvezményt kapnánk, ami pont az árkülönbség.
Megnéztem az ajánlott utazási iroda kedvező árait, de nekem egy picit soknak tűnnek. Egy hetes nyaralás július közepén 83000 FT... Néztem más irodákat is, hiszen sokáig ment a vacilálás, hogy hova is menjünk nyaralni, de azzal az irodával, akivel múlt nyáron voltunk az egy hetes nyaralás 55000 Ft körül van és ebben az árban benne van már a buszjegy is. Ha jól értelmeztem a jelzett iroda ajánlatában még nincs benne a buszjegy, ami további 20 ezer pénz. Háááát...
az ha jól számolom 103000 Ft egy hétre. Múlt nyáron drágán voltunk 53000 Ft-ért. Idén két hétre megyünk 57000 Ft -ért, igaz nem Sartira.
De lehet, hogy valamit félreértettem.
Köszönöm szépen. Meglestem és tényleg elfogadhatóbbak az árak. Most már csak utólagos tájékozodás miatt nézegettem az árakat, mivel már megvan a nyaralásunk.
Sosem utaztunk még előszezonban-juni 3-4-.Most sem mi megyünk,csak egy nem netközeli ismerősnek gyűjtök infókat erről az időről.Milyen ilyenkor az élet?Megy-e minden fak.program,vannak-e már gyümölcsök,zöldségek,virágok a fákon,a délidei hőfok hasonlit-e a juliusira,meg ilyenek...köszönöm annak,aki válaszol!
Mi minden évben ebben az időszakban szoktunk menni. Eddig kivétel nélkül, mindig nagyon jó idő volt. Gyönyörű zöld minden. Virágoznak a fák, bokrok. Nagyon üde minden. Napközben 28-30 fok van. Nincs tikkasztó hőség. Akár egész nap kinn lehet lenni a parton vagy lehet kirándulni. Persze vigyázni kell, mert bizony már ebben az időben is nagyon gyorsan le lehet égni. Ilyenkor már alkalmas a tenger fürdőzésre. Fakultativ programok vannak, bár előfordul, hogy egy-egy elmarad, amelyik létszámfüggő.
Friss zöldséget, gyümölcsöt mindig lehet kapni. Már görögdinnye is van, igaz kicsit drágább még ebben az időben, viszont nagyon finom. Ilyenkor már megpezsdül ott is az élet. Este igen csak megtelnek a tavernák és a sétáló utca.