Jaszasz kedves Parga rajongók!
Ahogy látom megint beindult a turista szezon és örvendek, hogy sok turista ebben az évben is Görögországot szeretné meglátogatni. Ezzel is segítsük a görögöket, hogy minél hamarabb jussanak túl a mostani nehéz helyzeten. Azt hiszem ez mindnyájunk érdeke.
Nem volt szándékomba semmilyen vitát elindítani, főleg arról, hogy kinek melyik terület tetszik és hova megy szívesen nyaralni. Mivel az utóbbi 10 évben szinte minden évben lemegyek egyszer vagy kétszer a görög tengerpartra és ez mellett még valamelyik dél európai országba (Horvátország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország) mindig hasznos volt olyan ismerősökkel beszélgetni, akik már voltak ott ahova épp indultam. Ezért próbáltam leírni kissé részletesebben a Pargai nyaralást, remélve, hogy segíthetek olyan turistáknak, akik először utaznak Pargára. Gyakorlatból tudom, hogy nincs mindenkinek ideje végigböngészni minden fórumot. Ezért ha segíteni akarunk valakiknek, akkor tömören és reálisan kell információt továbbítani. Természetesen ez csak egy vélemény a többi mellett, én így láttam és tapasztaltam az ottani dolgokat. Akik már voltak pár helyen Görögországban azok tudhatják, hogy ugyanazt a kirándulást a turisták különbözőképpen értékelik. Az élményeket pedig nem lehet olyan röviden leírni mint egy észrevételt, néha megtévesztő lehet, hiszen azok teljesen szubjektívek. Ezért nem is vállalkozok ilyesmire. Remélem nem vettem el senkinek a kedvét egy pargai nyaralástól.
Akik még nem voltak Pargán azoknak írom, hogy megéri lemenni egy kis időre, legalább egy hétre. Aztán ott rövid időn belül eldől, hogy hányszor szeretnétek visszamenni. Nagyon sok jó egyéni és társas program van, lehet bőven válogatni.
Szia
Ez teljesen így van!Valakinek bejön egy hely valakinek pedig nem.
Szerintem én idén harmadszorra is visszamegyek, ha jönnek a nővéremék is nyaralni, mert Parga-t muszáj látniuk
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni, hogy Pargan lehet quadokat bérelni? 2éve voltam bnőmmel Nei Pori-ban és ott olyan jót lehetett quadozni, remélem itt is van lehetőség rá
Mi augusztusban megyünk Pargára, de nagyon elkedvtelenedtem, hogy írtatok az olaszokról, hogy milyenek.
Miért nem mennek ott helyben nyaralni és ott tombolják ki magukat!!
Mi tavaly szeptember 17-28. között voltunk Pargán.
Még akkor is találkoztunk olaszokkal elvétve,a Valtos strandon kevéssel,és a Lichnoson egy csomóval.
Szerintem ők az ottani -Lichnosi- szállodában szeretnek nyaralni,mert a városban csak elvétve voltak.
Nem voltak zavaróak,még élveztem is a családi életüket nézni,hallgatni. Bírom az olaszokat,de csak a rendesebb fajtából.
Idén aug.22-31.-ig leszünk Pargán,remélem,nem csalódok bennük,kicsit tartok tőle,hogy sokan lesznek.
Sziasztok! Lehet, hogy írtátok már korábban csak elkerülte a figyelmemet, lehet horgászni? Júni 21-én indulunk két hétre és jó lenne magunk fogta tengeri halat is enni
Szép napot Mindenkinek!
Még mindig van kérdésem: Parga környéken van valahol naturista strand? Sarti mellett, a Narancsparton volt - bár az nem teljesen naturista, de megfelelt.
Parga-n "hivatalosan" 5 strand van. (lentebb)
A www.pargagreece.com -on a starndleírásoknál mindegyik staradnál említeni a horgászási lehetőséget. Én azonban kissé megkérdőjelezem ezt, mert talán ez csak azt jelentheti, hogy van "horgászásra" alkalmas hal. Azonban egy strand zajossága, zsúfoltsága, stb. nem biztos, hogy kedvez egy horgász idegrendszének.
Úgy gondolom a horgászásra alkalmas helyeket Nektek kell felkutatni, ott a helyszínen érdeklődni.
Parga strandjai: Sarakiniko strand, Lichnos Beach, Piso Kryoneri Beach, Kryoneri Beach, Valtos stand.
Ez az oldal nekem is megvan, itt foglaltam le a szállást.
Azt szerettem volna tudni, hogy volt-e már Valaki a Villa Alexandrosban, milyen felszereltsége, stb.
Ha horgászni szeretnénk ahhoz hol kell engedélyt váltani?