nagyon sokan mennek a korai idöszakban mert szeretnek kirándulni,akkor még nincs nagyon meleg
találkoztam olyanokkal akik nem is fürödnek,kimondottan a fakultativ programok érdeklik
hát ez igen olcson számolva a szobákat is elég szép bevétel, jo valoban meg is kellett venni a házakat vagy felépiteni és csak 10 szobát számoltam a házra
Szerintem ebbe igy nem menjünk bele, vannak házak amelyekben több utazási iroda is hirdet szobákat,söt láttam olyan magyarok által hirdetett házat ahova más országbeli irodák is hirdetnek.Nyilván igy több irodátol is kapnak pénzt a ház tulajok,valamint ha van üres szoba akkor maguk is kiadják,
Természetesen mi nem tudjuk és magam nem is kivánom követni hogy ki mennyit szed be, én kapjak valamit a pénzemért,tudjak pihenni és jot nyaralni. A balaton se olcsobb,söt most néztem a tisza-to sem olcsobb,max annyival hogy kevesebb oda az ut. Szeretnénk még párszor a tengernél nyaralni.
[quote="rangerarpi"]így van jól,ahogy Matulabácsi mondja, 15 -20 milliót beszed egy ház.,,számla ,,nélkül,hát nehogy már ne fussa egy 100eurós hütöre,vagy egy 30 eurós mikróra,harácsolnak. HAT EZT MEG HONNAN VESZED? EGY UTAZASI IRODA EGY SZEZONRA /4 HONAP/ 2000 eu-T FIZET 1 APARTMANERT. AKKOR LEHET SZAMOLNI, KI TESZ EL 20 MILLIO FORINTOT.