nem tudom mi a problémátok, csak leírtam, mit írnak a hírek, elvégre ez egy Lefkada topik. Ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mit hisz. Szerintem több értelme van, mint az 1000. "há úccse lesz kész, há görögök, há a migráncsok úgyis elhordják az aszfaltot" kommentnek.
Sziasztok!
júliban készülünk lefkadára .
jelenleg a költségvetés készül...
akinek van kedve leírná nekem sacc/kb mennyibe került a nyaralása?? pár infóval:hány fő,hány nap,volt e extra progi?
nagy segítség lenne...
mi négyen mennénk,2 gyerköccel,autóval 6 napra.
előre is nagyon köszi az infókat!
Sziasztok! kicsit off, de azért ide írok,mert Ti tudjátok mit jelent Lefkada. Az lenne a kérdésem tudnátok-e hasonló szépségű görög szigetet ajánlani,mint Lefkada? Kefalónián és Zakynthoson már voltam, de Lefkada volt a kedvenc. Szeretnék új helyet kipróbálni,de nem akarok csalódni. És hát Lefkada elég magasra tette a mércét. Szóval ha tudtok hasonlót kérlek írjátok meg.
Attól függ mi tetszett Lefkadán annyira Ha a nyugati parti "kékség", akkor nehéz ügy, mi olyat (annyira olyat) még csak ott láttunk. Persze 1000 különféle szépség lehet, de az a kék, az ott a legszebb talán ...
Igen, legfőképpen a nyugati partok, a kékség, a nagy hullámok, a változatosság az egyes partok között, az hogy le lehetett jutni könnyen mindegyik partra és nem csak hajóval lehetett megközelíteni. És persze hogy nem volt nagy tömeg, júniusban legalábbis. Hát röviden ennyi
Szerintem, bár itt off, Thassos lenne nektek való. Nem annyira és olyan kék, de az összes többi passzol, sok és sokféle part, gyalog is, hullámok, elfogadható embertömeg ...