Be kell menni az irodába/fel kell hívni az irodát és kiderül, hogy éppen akkor, amikor nektek kellene, járható-e. Egy biztos, olcsó árra ne számíts az irodai chartertől, ha esetleg adnának is jegyet.
Úgy néz ki ,le tudom foglalni még a szállásunkat ,Kefalónia utánra ,eredetileg előtte mennénk ,megpróbáljuk így,csak lehet nem tudunk maradni és ez csak akkor derül k az nyaralás alatt,ezért ragaszkodnék az eredeti verzióhoz.Jövő héten derül ki tud -e az iskola valami megoldást.Pedig már nagyon beleéltem magam a hosszú nyaralásba. Remélem összejön.
Kónyu! Nézegettem a 2013-as Lefkada albumod, és szeretném kérdezni, hogy az általam kiszemelt képeid melyik részen, ill. honnan lett fotózva? Nagyon megköszönném Sorolom: 284, 302, 310, 331-(honnan? Agios Niktas ugye?),343, 350 melyik strand?, 390-honnan fotózva? 579, 595, 615, 642-645, 648 KÖSZIII
282-Syvota felett, 304 és 310-Poros falu (a háttérben Rouda Bay, Mikros Gialos), 33-Agios Nikitas a fenti útról, 343 és 350-Kavalikefta fent és lent, 390-Vlicho Bay Neochori falu felől sétálva, a többi pedig mind Neochori falu körbesétálva, és onnan a visszaséta Nidribe Paleokatounán keresztül, ahol Lefkada legjobb grilltavernája található! Az utolsó képen látható pad tavaly már nem volt ott, pedig leültünk volna megint egy picit
Nagyon köszönöm! Egyszer szívesen Veletek tartanék, mert nem tudom a családom mennyire tolerálná ha ennyit sétálgatnánk, pedig én inkább és fotóznék és fotóznék ... Ezeket viszont látnom kell! Mindent feljegyzek! S gyönyörű ez a sziget
Talán a Nidri mögötti hegy tetején lelhető kápolnától érdemes bámulni a panorámát!
Tájékozódási pont a lokátorállomás
Az ott a csúcson már a kápolna
Holdbéli tájon vágunk át
Keskeny kis úton
És érkezünk a kápolnához
Ahonnan ilyen a kilátás Nidrire és a környező szigetekre
és ilyen a hazaút Nidribe