Szia Fogtunder ! Bocs , hogy csak most válaszolok, de most olvastam vissza. Mi Győrben foglaltunk az Apollon travel nevű irodánál. Ott ajánlották PAROS apartmant.Mivel új épület, ezért 10 % felárat kellett fizetni, viszont 8 % lejött, mert kifizettük a teljes összeget. Remélem minden oké lesz !
Sziasztok!
Valaki tud valamit arról, hogy vonattal lehetséges-e az utazás Sartira? Vagyis Szalonikiig? Állítólag szerveznek ilyen utakat is. Én még nem halottam róla, de nem lehet rossz.
Üdv, Ildicskó
Tavaly szeptember 24-től okt.3-ig nyaraltunk Sartiban, végig meleg volt, a víz szintén.
Utolsó nap esett, de akkor sem hűlt le a levegő, a szakadó esőben fürödtünk....
Arról vettük észre, hogy ott is ősz van, hogy később kelt a nap, hamarabb sötétedett .
Bátran ajánlom tehát a szeptembert!
Nekünk úgy volt, hogy a 8nap alatt 3nap nem esett. De mindig lógott az eső lába:( Tudom mindeki jó tapasztalatokat ír, nálunk előfordult ez...szóval lehetséges. Mi 2x fürödtünk a tengerben:(
Szeretném megkérdezni szerintetek melyik utazási iroda a legmegbízhatóbb, ami a buszos utakat illeti?
Sok éve utazom az Apollon travel irodával. A gk. vezetők figyelmes, határozott soförök. Az autóval sem volt baj soha. A határon sem okoskodnak. Nekem Ők a legjobbak.
Szia Krisztin024!
Láttam már többször érdeklődtél a Vrachakia apartmanról.Nem tudom mennyit sikerült eddig megtudnod róla!?Keresgéltem Neked egy kicsit az Olivatravel.hu-n, a télen-nyáron online utazási iroda oldalán találsz róla némi felvilágosítást,utóbbin két képet is. Tudom ez nem sok ,de remélem írnak Neked akik már voltak ott.C kategóriájú apartman,de attól még nem biztos ,hogy nem jó!Próbálkozz más Sarti fórumon is hátha ott sikerrel jársz!!!
Én több éven át utaztam a Dias Zeus irodával és mindig rendkívül figyelmesek, gyorsak és kedvesek voltak. Múlt nyáron még kis ajándékokat is kaptunk A határokon is gyorsak voltak és bármilyen kéréssel nyugodtan fordulhattunk a sofőrökhöz. Még olyanra is figyeltek, hogy ha valakinél volt valamilyen DVD szavazásra bocsájtották, hogy azt szeretnék -e az utasok lesni, vagy a sofőrök választékából szemezgetnek A pihenőknél is nagyon jól el lehetett velük beszélgetni, sőt az egyik sofőr több év után is megismert, pedig gondolom utaztak velük már néhányan
Igen, kirándulni azért tudtunk, Meteorák, Narancspart, Hajókirándulás. De felhős idők voltak. Ez a képeken is meglátszik.
Amúgy igen, idén a Fortuna lehetőségnél fizettünk be, így nem tudjuk az uticélt:D De görög!