Sikerült valakinek megnézni az ismétlést legalább? Tetszett nektek is?
Remélem ismétlik még párszor és más csatorna is leadja, mert eddig sajna nem találtam egyik letöltős oldalon sem. Nekem nagyon bejött, már eleve a táj miatt is amit a filmben hagytak is élvezni rendesen Jó lenne valahonnan letölteni, mert ez nekem olyan film amit biztos gyakran nézegetnék.
Bárkinek van megszerzésről infója, jelezze légyszi. Köszi!
Mi megnéztük az ismétlését,nekem is tetszett,romantikus,nőknek szóló film A férjem szinte végigaludta,de nem is a férfiaknak készült
Szerintem előbb-utóbb újra le fogják adni,ha valahol olvasok róla jelezni fogom feléd!
Üdvözlettel:
Napfény
Ma volt a Super TV2-n a "Míg egy görög el nem választ" című német vígjáték. Nekem nagyon tetszett. Santorinin játszódik: gyönyörű tájak, épületek, görög emberek, görög mondatok, görög zene... Ha valahol találkoztok a filmmel, érdemes megnézni. Próbálom én is keresni, hátha le lehet tölteni valahonnan
Krisztácska
Én is csak ezt találtam a Youtube-on, ha erről van szó...
Le is lehet onnan tölteni, pl. Firefox Downloadhelper-el és akár egyesíteni is lehet őket, pl. a FormatFactory-val. Feliratot viszont tényleg nem találtam hozzá
Ian! Igen ez az a film. Végül én is ezeket a kis részeket találtam. Majd valamit a férjuram kezd velük. Aztán hátha valahol meg lesz a film magyarul is...
A film egyébként valóban inkább olyan "csajos film", ahogy a Bazi nagy görög lagzi, Görögbe fogadva, Shirley Valentine - most ezek jutnak az eszembe. Erre majd el felejtettem: épp most ér véget a Mamma Mia nálunk, mert a lánykáim ezt szerették volna nézni a dvd-n.
Nekem a történet is ok, de hát ezt a filmet is főként az igazi "Görögország fun-ok" díjazzák és hát tényleg gyönyörű a helyszín - Santorini - ahol játszódik és még a zene is. Kicsit mintha ott lennénk
Az eddigi itt emlegetett görög témájú filmek közé gyorsan be is tenném a polcra és biztos gyakran néznénk ahogy a többit is
Sziasztok!
M1-n most megy a film (Mikonosz királyai)
Zafiridas | #212431 | 2014-01-20 00:15:37 | film ajánlo
én ma este láttam ezt a filmet a párommal és miután görögbe készülünk igy már rákaptunk az ilyen filmekre és nagyon jo kis vigjáték
Görögbe fogadva a film cime
én ma este láttam ezt a filmet a párommal és miután görögbe készülünk igy már rákaptunk az ilyen filmekre és nagyon jo kis vigjáték
Görögbe fogadva a film cime
Nemrég megvettem DVD-n ezt a filmet. Nagyon tetszett! Nia Vardalos rendkívül tehetséges színésznő! Jó lenne ha több ilyen filmet lehetne látni a magyar csatornákon.
Sziasztok!
Először is előre is elnézést kérek hogy ha már volt ilyen téma de nincsen se időm se energiám elolvasni az összes hozzászólást inkább leírom mit szeretnék. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy könyveket szeretnék vásárolni a kislányomnak, hogy Görögül tanuljon már most a kezdetektől.
Ez a sorozat tettszett meg nekem Το Μικρό μου Βιβλίο με τα Χρώμaτa, Φρούτα ...stb. ( http://www.e-jumbo.gr/pd/to-mi.....=412558597 ) Valaki tudna olyan boltot ahol ilyesmi könyveket tudnék vásárolni vagy esetleg az internetről megrendelném. Kerestem görög oldalakon is de ott nem szállítanak külföldre. Hasonló könyvek is érdekelnének.
Sziasztok!
Először is előre is elnézést kérek hogy ha már volt ilyen téma de nincsen se időm se energiám elolvasni az összes hozzászólást inkább leírom mit szeretnék. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy könyveket szeretnék vásárolni a kislányomnak, hogy Görögül tanuljon már most a kezdetektől.
Ez a sorozat tettszett meg nekem Το Μικρό μου Βιβλίο με τα Χρώμaτa, Φρούτα ...stb. ( https://www.e-jumbo.gr/pd/to-m.....=412558597 ) Valaki tudna olyan boltot ahol ilyesmi könyveket tudnék vásárolni vagy esetleg az internetről megrendelném. Kerestem görög oldalakon is de ott nem szállítanak külföldre. Hasonló könyvek is érdekelnének.
Segítségetek előre is köszönöm.
Szia!
Elsőnek azért megpróbálnék írni nekik, mert egyáltalán nem biztos, hogy nem szállítanak ide is. A belinkelt oldalon pl. az látszik, hogy Bulgáriába küldenek csomagot.
Ha ez nem jön össze, akkor másodikként javaslom az Ebay böngészését. Innen mi többször is rendeltünk és rendben meg is jött az áru.
Pár találat a német oldalról: Griechische kinder buch
Illetve az angolról: Greek children's book
Vagy keress itt valakit a fórumon, aki kint él és tud segíteni...