Köszi Vio! Mi is Pargára tippeltünk a párommal, mert Igoumenitsa másképp néz ki. Az árát leírnád még egyszer, mert csak a 0 látszik. Gondolom sajnos nem ingyen volt!!!
Ennek nagyon örülünk, hogy onnan lehet Korfura menni! Köszi a gyors választ.
köszi Vio! Ez fakultatív kirándulás volt, vagy egyénileg mentetek? Az ára alapján fakultatívnak gondolom, vagy egyénileg is ennyi? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de épp tervezgetjük, hogy miket néznénk meg, és jó lenne tudni kb.
köszi még egyszer!!
Köszi Vio! Az árból gondoltam (reméltem), hogy fakultatív, mert egyéni úthoz sokalltam! Mi egyénileg tervezzük, mert hármunknak 90 eurót sokallok egy kirándulásért!
És azt nem tudod véletlenül, hogy menetrendszerinti járat is megy onnan Korfura, vagy csak a fakultatív utak? Nem gond, mert akkor átautózunk Igoumenitsába és onnan átmegyünk. De azért jobb lenne ha az autót otthagyhatnánk Pargán! Köszi még egyszer!!
Sziasztok!!! Holnap reggel indulunk mi is Pargára!!! Bõröndök bepakolva, fényképezõgép feltöltve Köszönök szépen minden infót, ígérem, ha hazajöttem, én is megosztok veletek mindent Augusztusban jelentkezem
Andra | #37148 | 2007-07-19 07:29:02 | Válasz a #37107. hsz-ra
katyus!
Érezd jól magad és várunk vissza a beszámolóval!
Jó utat!
Köszi Vio! Megnézzük feltétlenül! Már ez is segítség volt, amit eddig megtudtunk! Még 42 napom van, már elég nehezen telik! Eddig mintha jobban repült volna az idõ!!
Urbiát várom már nagyon haza, gondolom Õ annyira nem várja!! Õk ugyanoda mentek, ahová mi készülünk, remélem sok infóval szolgál majd!?
Szia Andra!
Még három hét! Én már nem bírom ki!
És Te?
Andra | #37219 | 2007-07-19 15:08:33 | Válasz a #37209. hsz-ra
Szia somijudit!
Én is szenvedek, fõleg ebben a fene nagy hõségben...
Olyan jó látni, hogy már "csak" 21 nap van hátra...
Ugye Ti Szegeden szálltok fel, jól emlékszem?
Lehet, hogy egy buszon fogunk utazni.
Sziasztok mindenki! Nekem még 42 napom van, épp duplája a tiéteknek, bár ez tudom titeket nem vigasztal!
Vio nagyon megértelek, hogy nosztalgiázol, én is mikor hazaérek, mindig eszembe jut, hogy ma pár napja, vagy pár hete hol voltam éppen és mit csináltam. Ebben a várakozásban ez a jó egyedül, hogy még minden elõttem van!
De mindenkinek szurkolok, hogy jól sikerüljön a nyaralása és rengeteg szép élményt szerezzenek.