Ez a prosefhi cimu szam Aggeliki Iliadi-tol, az egyik kedvencem, a szovege miatt.
Az elettarsarol szol, akit a gorog mafia megolt. Az enekesno is megserult.
Egy gyereke van tole.
Aggeliki hetente csutortoktol - szombatig fellep a Theatro Music Hall-ban,
Vasilis Karras es Giorgos Giannias melett.
(most latom hogy a masik topikon irtak mar errol...)
mindkét dal , hagyományos (tradicionális ) Egerasa , (Megöregedtem ....) Stratos lefordította már , szomorú , szép és igaz üzenet mindenki számára.....
Ah k'aman aman ( Ah meghalok , meghalok ) szintén ezek közé tartozik .....
és minden ami a lemezünkön és azontúl már klubunkban is hallható ....
Marica
Mediterraneo | #130848 | 2010-04-09 20:31:50 | Válasz a #34098. hsz-ra
Michalis Hatzigiannis (Μιχάλης Χατζηγιάννης) - a mai napon egy görög kollégám hívta fel rá a figyelmem és egyből helyet kapott a szívemben!
Most aztán átmazsolázhatom ezt a topikot is, hogy lám, miféle csodákra akadok még...
Szia!
Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)
Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
Mediterraneo | #131001 | 2010-04-12 11:46:37 | Re:
Stratos írta:
Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=124515#124520
Γειά σου Stratos,
Köszi! Meg fogom nézni! És a fordítások között is
Az első, amit hallottam a Reamonn és Hatzigiannis - Tonight / Simera volt. Szórakozottam hallgattam, jól ismerem a számot, pont ezért lepódtem meg annyira amikor Hatzigiannis vette át a mikrofont.
Gyorsan klikk a youtube-ra, hadd lássam, ki ez a fantasztikus hangú pasi és hát több száma is tetszik, pl. Pio Poly, To s’agapo, O Vythos Sou.
ha rossz helyre írnám, akkor elnézést érte. Le tudná valaki fordítani Pashalis Terzis Mia Fora című dalát? Kerestem a listában, de nem találtam. Előre is köszönöm.