Azért Egremni csak a volt lépcsőnél ilyen lepusztult, ha hajóval èrkezel, ugyanaz a csoda, csak nèha még most is porzik a sziklaoldal az apróbb utórengésektől!
Itt az egész idei fotóalbumom, itt is megnézheted!
https://photos.google.com/shar.....ctSjdibkZ3
Nagyon köszi Hú nagyon merészek vagytok én nem biztos, hogy le mertem volna menni. Nagyon durva és a part is milyen keskeny lett. Mégegyszer köszi szépen szép estét mindenkinek!
Sziasztok! Valaki be tudna nekem szúrni ,most nyáron készült képet Egremniről és a partjáról ?Kiváncsi vagyok, hogy néz ki a földrengés után. Én még 2014 be láttam először, de azóta nem. Köszönöm Üdvözlet
Természetesen mennek a hajók ugyanazokra a helyekre, mint addig, a vízben nem tett kárt a földrengés Viccet félretéve a Kafaloniára (Fiscardo) menő hajók nem tudom, mennek-e Porto Katzikire, de a 3 beachet felölelő program tagjai Porto Katziki, Egremni és Agiofili.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hajó út Nidriből, ami megy Porto Katsikihez, Fiscardóba Ithakára, elmegy Egremni beachez is, vagy amióta tavaly földrengés volt Lefkadán Egremni beaches nem mennek a hajók? Azt olvastam az a strand beomlott. Köszönöm szépen Üdvözlet