Uh, nagyon király idõnk volt, végig ragyogó napsütés, 36 fok, még a tenger is meleg volt és nagyon szép!Zsofka minden nap történtek velünk az események! Voltunk lakatlan szigeten, eszméletlenül jó volt, a kapitány meg a legénysége, rendesen ránk volt kattanva, vezethettük a hajót, elvittek kagylót halászni, azután egy full extrás motorcsónakkal vittek körbe a sziget körül,csak mi kettõnket, repesztettek ezerrel, nagyon jó volt. Minden nap az Andreasban kajáltunk, megismerkedtünk a tulajjal Matiszal(ha jól írom), meg a felszolgáló lányokkal (magyarok), nagyon kedvesek voltak, 3 alkalommal nem is kellett fizetnünk a vacsoráért, ha meg bulizni mentünk,szinte majdnem minden este, a szórakozásra nem kellett költeni, mert a Crossban ingyen adtak nekünk italt, ha mi kértünk, egyébként meg a pasik sorban álltak, hogy ki hozzhassa nekünk az italt. Voltunk görög esten is Asprovaltán, hát az is élmény volt:-) A 3 görög táncos, már amikor beléptek a terembe, kiszúrtak maguknak, hát mondanom se kell,hogy egész este minket táncoltattak, nagyon nagy buli volt.
Már elkezdtem a beszámolót, remélem ma be tudom fejezni!
Nagyon irigyellek Zsofka! Azt hiszem én rossz helyre születtem, nekem tengerparton kellett volna világra jönnöm és élnem, Stavrosban simán el tudnám képzelni:-)
Még ma is sír a lelkem, visszahúz és nem tudok vissza zökkeni a Pesti kerékvágásba!
STAVROST örökre a szívembe zártam és ha úgy adódik, jövöre vissza is megyek:-)))
Emlékszel kérdeztem, hogy Sarti vagy Stavros!
Hát jócskán STAVROS felé billen a mérleg, mostmár én is tudom, szép Sarti, de Stavros elvarázsol és ez sokkal jobb!
Teljesen bezsongtam, mondom, ha nem lenne jó munkahelyem, haza se jöttem volna, ott maradtam volna Stavrosba, a kikötõje is annyira fielinges, de jó volt:-)