Ha minden jól megy,akkor Lefkada De mivel csak az utolsó pillanatban fogunk bármit is lefoglalni (férjem munkája miatt),ezért ha ott nem lesz hely,akkor más is szóba jöhet.De Marmarasra is visszatérünk egyszer,csak előbb még az ismeretlen
Ma már bizonyára kiépültebb, de ettől talán kevésbé vonzó(bb), viszont látványilag érdemes megnézni.
Igaz, Kefalónia után, még várj 1-2 évet.
Azt hiszem most pont jó választás Neos Marmaras...mert, látványilag most Kefát felülmúlni úgy sem tudná semmi, de élményileg igen. Ezt meg fogjuk kapni idén.
Bízom benne.
Casmir, szerintem örüljél! Neos Marmaras nagyon szép, hangulatos kis város. Itt minden megvan, amire csak vágyhatsz. Ott a csodás tenger, homokos strand. Gyönyörű természeti környezetben fekszik. Három dombra épült. A központ a kikötő köré épült. Hangulatos központ, jó kis kávézók, tavernák, éttermek között válogathatsz. Az öböl tulsó oldalán ott van Porto Carras. Minden képpen megéri egy nap átsétálni. Gyönyörű pálmafákkal, övezett sétány vezet oda. Ha jól emlékszem csütörtöki napon van a heti piac.
Ebben a városban érezheted, hogy Görögországban vagy. Hangulata van. Az itt élő emberek nagyon kedvesek. Az pedig, hogy kevés magyar jár ide, nem biztos, hogy hátrány. Tényleg csak a Grand Tours szervez ide utakat, de azért más országokból érkeznek ide turisták, tehát van idegenforgalma. Azért,mert a magyarok által nem annyira ismert és felkapott hely, azért nem kihalt. Én biztos, hogy imádtam ezt a helyet. Ide bármikor szívesen visszajönnék. Szerintem egy percig se bánkódj a választásod miatt! Szerintem neked is tetszeni fog! Majd számoljál be róla! Kíváncsi leszek a te véleményedre!
Nem tudom örüljek vagy sírjak, de láthatóan Neos Marmaras nem olyan nagyon felkapott hely, mint mondjuk Sarti.
Fórum és infó szempontjából ez szomorú tény....de egyéb szempontból, meg örvendetes.
Ne aggódj! Igaz, hogy a magyarok nem igazán kapták fel, de Gudlinak igaza van... Érdekes, hogy a legjobb strandjáról, ami kissé kiesik a központtól (mint pl. Pargan a Valtos), szó sem esik, pedig nagyon kellemes. Sajnos én sem tudom, hogyan lehet megközelíteni a magyar szállásoktól, mert az egyirányúsítás miatt amúgy sem egyszerű a közlekedés ott. A városka pedig kellemes, hangulatos; minden megtalálható, ami egy nyaralást kellemessé tehet. Ha esetleg béreltek valami járművet, van hova kirándulni, szép az egész félsziget...
h.apci képén látszik Porto Carras két szállodája.
Ez pedig a Porto Carrasba vezető sétány.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
Ne aggódj! Igaz, hogy a magyarok nem igazán kapták fel, de Gudlinak igaza van... Érdekes, hogy a legjobb strandjáról, ami kissé kiesik a központtól (mint pl. Pargan a Valtos), szó sem esik, pedig nagyon kellemes. Sajnos én sem tudom, hogyan lehet megközelíteni a magyar szállásoktól, mert az egyirányúsítás miatt amúgy sem egyszerű a közlekedés ott. A városka pedig kellemes, hangulatos; minden megtalálható, ami egy nyaralást kellemessé tehet. Ha esetleg béreltek valami járművet, van hova kirándulni, szép az egész félsziget...
Nem, nem aggódom.
Azt hiszem hasonlóan gondolkozunk, nem vagyok Balaton fliling párti. Sőt...nem szeretem hallani a magyar mondatokat odakint.
Part szempontjából viszont én inkább a kavicsosabbat szeretem, a látvány miatt. Annál gyönyörűbb nincs, mikor a kövek miatt kristály tiszta és szikrázik a kék minden színében a tenger.
Mind a három nyúlványt be akarjuk járni, amennyire csak lehet. Azt hiszem a bérelt autóba megint több száz kilométert fogunk beletenni.
Örültem, hogy írtatok, azért a készülődéshez az is hozzátartozik, hogy kicsit beszélget, infót gyűjt az ember.