kérlek majd számoljatok be hogy sikerült és mit kaptatok ,ugyan is mi jövőre tomboláznánk, szintén repcsi plusz apartman.
bulgáriát mi sem szeretnénk, de egyet kizárni nem lehet , csak kettőt,
és elég sokat kell fizetni a kizárásért ( mi 4.-en mennénk )
idén decemberben már betudom fizetni a jövőévi tombolát ugye ??
nem szeretnék lecsúszni róla.
Nem tudom mikor szokták meghirdetni a tombolát
Mi kizártuk Kefaloniát és Zakit, Bulgáriát eddig még senki nem kapott, csak nem mi leszünk az első balekok
ki tudsz zárni 2-t is, mert kizárod BUlgáriát és még egyet pl Görög szárazföld ( oda ugysem mentek, mert nincs charter). Idén Rodosz is kizárt, mert nincs apartman.
Apartmanok számát tekintve a legkissebb esély pedig Karpathosra van, mert összesen 2 van csak.
Decemberben szokták meghirdetni a tombolát, karácsony előtt volt már tavaly.
Alisha27, az, hogy Korfut, Krétát és Bulgáriát kaphatjátok, mert a többire nincs esély, ez nem így van. Nem tudom ez az információ honnan származik, de elég nagy hülyeség.
Igen nekem is furcsa, hogy ilyet mondtak, főleg, hogy Zakintoson és Kefalonián több apartman van mint a többi szigeten.
Az egyik kolleganőmék 2x tomboláztak régebben ( kb 5 éve) akkor Kefalonia volt az egyik, a másik pedig Rodosz, de az nagyon szezon eleje volt és akkor talán 2 szigetre ment csak charter ( gondolom Kréta lehetett a másik esélyes)
igen ,tavaly én is felhívtam az ibusz.-t és megkérdeztem ,ők mondták hogy a görög szárazföldre nem megy charter, azt biztosan nem kapnánk,
ez oké de mi négyen mennénk ,nem szíves fizetnék 30 ezret a kizárásért,
mi is az első turnust szeretnénk, és igazából a görög szigetekből mindegy melyiket kapjuk. csak bulgária ne legyen.
na mindegy , majd kiderül jövőre.
de te írd meg feltétlen mit kaptál ?!!! kíváncsi vagyok.
üdv
gémike
Megírom mindenképp, de még sok idő mire tudni fogjuk. Az első turnusnál azért szűkebb a kör, valószínűleg akkor csak délebbre ( Kréta, Rodosz, Karpathos) mennek charterek, de ezt nem nézegettem és most nincs is kéznél katalógus, de tényleg sok mindent ki lehet logikázni.
Elég nagy hülyeséget írtam azt hiszem, első héten csak Bulgária zárható ki logika szerint.
A katalógus szerint az első repülős tombolás hét 06.16 ( de nekem az rémlik, hogy korábban a honlapon volt 06.09 is)
Első járatindulások:
Kefalonia 06.14
Zakintos 06.14
Korfu 06.13
Kréta 06.13
Rodosz 06.12
Karpathos 06.19
Bulgária 06.24
Halihó!
Thassos topikban és az aktuális árak témánál (és/vagy Sarti topik) is vannak idei bejegyzések, igaz, nem Parga, de nagy különbségek szerintem nincsenek...
Üdv,
Jutka
Ágica, a lezaras miatt nem kell aggodni.
Annyi,hogy nem konkretan a felvonulasi terrol indul ilyenkor a busz, hanem oldalt a ligetnel a kis utcabol. Észre fogjatok venni a buszokat,emiatt ne idegeskedjetek.
Én is voltam már ugy nyaralni,hogy le volt zarva a tér.
De ugyanoda menjetek, kovessetek az utazotaskas embereket.
Persze, nagy különbségek nincsenek, de valszeg konkrét árakat szeretne tudni, az meg nem csak szigetenként vagy nyaralóhelyenként más, hanem bizony boltonként is Skalában (Kefalonia) az elmúlt 2-3 héten az 5 "szupermarket" közt ingázva láttam Pepsit 1,50-től 2.00 közt (Argostoliban 0.89-ért), fetát 7.80 és 16.00 közt, paradicsomot 0.90 és 1.60 közt, 0.33-as Mythost 2.50 és 3.50 közt (4-es pack) és így tovább. Én továbbra is azt gondolom, a legautentikusabb infót a Parga topikban kaphatja, talán már vissza is értek onnan az első fecskék, netán ott is belenéz valaki a fórumba.