Szia Szizsó!Üdv Mindenkinek! Mi 2009 nyarán utaztunk Stavros-ba az Apollón Travel-lel,busszal.Meg voltunk elégedve velük,a soförök külön dicséretet érdemelnek!
Köszönöm a sok információt! Sok helyről gyűjtöttem össze már látványosságokat. Mi május 9.-én indulunk Sartira a Grand Toursal. 1 hét alatt megpróbálkozunk motorral bejárni az egész félszigetet. Időjárás előrejelzés 25-26 fokot mondott a tengervízre pedig 18 fokot. egyáltalán nem tántorít el
Pár hasznos link:
Tervünkben áll búvárkodni is, van aki már búvárkodott Sartinál? Szívesen várom az élménybeszámolót. Rajtam sosem volt még búvárruha ezért életemben sosem búvárkodtam csak pipával.
Egyik nagy álmom, hogy delfineket láthassak, van akinek volt már élménye ezekkel az állatokkal Sartin ?(hajókirándulás)
Csak bejegyzésügyileg tűntem el Amúgy minden nap nézegetem a fórumot, de egyelőre nem nagyon van olyan dolog amibe beleszólhatnék, meg hát valóban ez a motsok idő is bezavar az aktivitásomba De remélem lassan újra a régi leszek és tőlem fog harsogni a Hellasz.hu
Mivel idén Nei Poriba megyünk, majd főleg azon az oldalon leszek jelen, de természetesen bárkinek válaszolok Sarti kérdésben is
most néztem meg a kalóztanya oldalát,és szédületesen jó,remélem junius első hetében már lesz!Tájékozottabb"Sartisok" közül tud valaki erről valamit?Bátyámék juni 4-től lesznek ott,nagyon jó lenne,ha elmehetnének!
sziasztok!
Én hajókirándulásból a Kalózhajót ajánlom. Láttunk delfineket is, igaz jó messze voltak. voltak. Gondolom más is megerősít, aki szintét részt vett már a Kalózhajós kiránduláson.
http://www.sartikirandulas.hu/ (Kalózhajósok honlapja)