sziasztok!
Én hajókirándulásból a Kalózhajót ajánlom. Láttunk delfineket is, igaz jó messze voltak. voltak. Gondolom más is megerősít, aki szintét részt vett már a Kalózhajós kiránduláson.
http://www.sartikirandulas.hu/ (Kalózhajósok honlapja)
A Kalóztanya egy hangulatos kis koktélbár, hatalmas tv-vel és internettel Az általuk üzemeltetett kalózhajót nem szabad kihagyni. Hihetetlen nagy élmény, igazi családi hangulat. Egy csomó helyet meglátogatnak, igazi görög ebédet rittyentenek. Nagyon kedvesek, az ital és az édesség végig ingyen van Az út elején van egy kis uzo a hangulat kedvéért és valóban, ha szerencsés a csapat, akkor lehet delfineket látni. Mi találkoztunk velük, igaz nem jöttek túl közel. De tengeri süniket és kagylókat szedegettünk
Érdemes búvárszemüveget vinni, mert ahol csak megállnak, lehet búvárkodni és nagyon szép dolgokat lehet látni. Pláne ha nem az egyik utastársadat nézegeted véletlenül
Miskolciutas akkor már kint lesznek a Kalózhajósok, ha meglesz a minimum létszám (nem nagy hajó,max 25en voltunk), meg nem lesz vihar, nagy hullámzás, bizti indítanak.
A sartikirandulas.hu oldalon majd jobban beindul a chat is, meg a webkamera rendesen, időjárás, stb, kb. május közepén.
Kösz,gina,azt az oldalt nézegettem,nagyon jó a kalózhajó anyaga...mennyi a minimum létszám?Egy hét alatt csak összejön egy napon annyi utas,hogy el tudjanak menni!Jobban izgulok a bátyámék utján,mint a sajátunkon./ami mellesleg még nem is dőlt el!/
Gina után megosztom Én is tapasztalataimat.
3 kül. hajóutat próbáltunk ki Sartis nyaralásaink alatt. Személy szerint nekem nagyon tetszett és sok érdekes helyre elvittek a Toroneos túrán, bár ehhez tartozik egy kis buszozás is. Blue Lagoon nagyon klassz, de szinte ua. tudja mint a Kalóz, de kettő közül inkább a kalózt választanám. Ha osztályoznom kellene egy 10-es skálán, akkor:
Toroneos: 8, blue lagoon: 7, Kalóz: 9.
Sziasztok, 9 személyes busszal megyek Sartira 07.07 éjjel és 07.19 vissza, vadkemping (5 nap) apartman (7 nap). Esetleg utast keresek erre az időszakra oda és vissza,vadkempingezésben jártas (tisztálkodásra van lehetőség, INGYEN)vagyok. 3-4 személyt tudok vinni mert mi 5 vagyunk. 2 felnőtt 3 gyerek. a fordkasanya@freemail.hu lehet érdeklődni.