Alisha22 ! Szerintem Ti nem Sartin voltatok vagy nem a Kalózhajón még hogy r i z s a ?
Többieknek: Mi jól éreztük magunka. A csoport fiatalokból állt és a Kalózosok mindenkire odafigyeltek. Csodálatos helyre vittek bennünket Zsuzsiék : jó hangulatról férjével együtt gondoskodtak a többi pl.kaja és az alkohol szerintem másodlagos volt. Fuj,hogy Ti milyen Magyarok vagytok :csak a hasatok az első! Továbbá –nekünk eszünkbe sem jutott,hogy Sarti polgármester zsebét tömjük euróval!!
Én is hallottam ilyen rizsás történetet...
Amikor mi voltunk, voltak akik a kalóztanyás hajót és voltak akik a polgármesterét próbálták ki. A kalóztanyásról volt jobb vélemény.
"2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány, így ezentúl európai utazásiakhoz a kiskorúak számára sem feltétlenül szükséges kiváltani az útlevelet. A kiskorúak számára történő személyazonosító igazolvány kiadásával kapcsolatos eljárásrendről bővebb információ található a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala honlapján, az Okmány kiállítás > Személyazonosító igazolvány és Lakcímigazolvány menüpont alatt."
A kislányomnak van személy igazolványa csak hogy a határoknál elfogadják e vagy kell neki az utlevél?
-törölt nick 12762 | #159030 | 2011-03-27 10:13:17 | Válasz a #159029. hsz-ra
Egyelőre elég a személyi (legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam), viszont Macedónia bármikor visszavonhatja az útlevélmentességet.
De kérdem én: ugyan miért tenné? Egyébként is kézzel-lábbal kapálózik az EU felé, és elesnének még attól a 6€/kocsi pályadíjtól is, amit az átutazók náluk kifizetnek...
Rizst én nem ettem Sartin, tehát a Kalózhajón se (de ott is meg voltam elégedve az ellátással). A nyaralás vége felé (10 éjszakát voltunk Sartin) untam már a sült krumplit, hogy mindenhez az volt. Aztán kipróbáltam a pasticciot, ami lasagnehez hasonló tésztás kaja. Az olasz fagyit viszont nem untam meg:))).
Szia!
Az üdülési csekk a szabály szerint belföldi üdülésre fogadható el, illetve egyéb szolgáltatásokat lehet vele igénybe venni (vonatjegy, koncertjegy, stb.)
Ehhez képest tavaly és tavalyelőtt ismerőseimnek sikerült üdülési csekkel fizetni a külföldi utat, de az az iroda már megszűnt. (voltak belföldi útjaik is, biztosan arra könyvelték le...)
Én idén több irodánál érdeklődtem, a válasz mindenhol az volt, hogy nem fogadják el.
krisztina024!
Autó bérlés napi 35-40 Eur 150 km-korláttal, ez persze változik és alkudni mindig lehet.
Attól függ egyébként,hogy hova szeretnétek menni!A Narancspartra bőven elég a robogó!
Tessalonikibe érdemes kocsit mert 150 km robogóval hosszú.De oda megy fakultatív programos busz is.