-törölt nick 12762 | #159030 | 2011-03-27 10:13:17 | Válasz a #159029. hsz-ra
Egyelőre elég a személyi (legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam), viszont Macedónia bármikor visszavonhatja az útlevélmentességet.
De kérdem én: ugyan miért tenné? Egyébként is kézzel-lábbal kapálózik az EU felé, és elesnének még attól a 6€/kocsi pályadíjtól is, amit az átutazók náluk kifizetnek...
Rizst én nem ettem Sartin, tehát a Kalózhajón se (de ott is meg voltam elégedve az ellátással). A nyaralás vége felé (10 éjszakát voltunk Sartin) untam már a sült krumplit, hogy mindenhez az volt. Aztán kipróbáltam a pasticciot, ami lasagnehez hasonló tésztás kaja. Az olasz fagyit viszont nem untam meg:))).
Szia!
Az üdülési csekk a szabály szerint belföldi üdülésre fogadható el, illetve egyéb szolgáltatásokat lehet vele igénybe venni (vonatjegy, koncertjegy, stb.)
Ehhez képest tavaly és tavalyelőtt ismerőseimnek sikerült üdülési csekkel fizetni a külföldi utat, de az az iroda már megszűnt. (voltak belföldi útjaik is, biztosan arra könyvelték le...)
Én idén több irodánál érdeklődtem, a válasz mindenhol az volt, hogy nem fogadják el.
krisztina024!
Autó bérlés napi 35-40 Eur 150 km-korláttal, ez persze változik és alkudni mindig lehet.
Attól függ egyébként,hogy hova szeretnétek menni!A Narancspartra bőven elég a robogó!
Tessalonikibe érdemes kocsit mert 150 km robogóval hosszú.De oda megy fakultatív programos busz is.
Kicsit elkeseredve fordulok hozzátok segítségért.
A párommal kinéztük magunknak a Sarti Beach apartmant, de egészen múlt hétig nem tudtuk még pontosan, mikor is tudnánk elutazni, ezért nem is mertük lefoglalni a szállást.
Tegnap érdeklődtem az Apollon Travelnél, és mint kiderült, egész szezonra telítve van a szállás.
Tudnátok ajánlani a Grand Tours-on kívül irodát, akik utaztatnak oda?
Azért a Grand-on kívül, mert ők ha jól tudom csak az új, négy férőhelyes szobákba utaztatnak, mi pedig a bungalókba szerettünk bele.
Köszi!
-törölt nick 12762 | #159377 | 2011-04-01 19:29:46 | Válasz a #159376. hsz-ra
Az Ibusznak is van útja Sartira, konkrétan a Sarti Beach apartmanházba is.
Voltunk már jó pár helyen Görögországban, de eddig Sartin volt a legdrágább az autókölcsönzés (tavaly augusztus végén voltunk). Két autókölcsönző van a faluban, mindkettő helyen 50 euro volt a napi ár. kb. így néztünk, mikor meghallottuk az árakat. Egy áron dolgozik mindkét kölcsönzős, direkt nem mennek egymás alá, mivel csak ők ketten vannak. 3 napra napi 50 euro lett volna az autó (km limittel), mi 4 napra béreltünk, így 45 euro/napra engedte le az árakat (4 naptól nem volt limit). Ezt is 3 nappal előtte kellett foglalni. Majdnem le is maradtunk róla, az utánunk sorban álló párnak már csak egy hétre rá tudott volna autót adni. (A másik kölcsönzősnél ugyanez volt a helyzet, ők eleve egy hét múlva tudtak volna autót adni, mikor már otthon voltunk).