Ez az !
Én pont így akartam leírni a kirándulásokat.
A szigettúrán nem voltam , de így el tudom képzelni.
Az Ithakai kirándulás a Fiskárdói ikertestvére.
Gyönyörű öblök ,partok, hangulatos kikötők .
Talán rájöttem miért szebb ez mint a többi hely .
A sok szép virág és növényzet , hegyek völgyek , partok mellett mások a városkák.
Sok az épülőfélben lévő , de talán nem annyi vasbeton elem mered az égbe, mint a szárazföldön.
Ezen kívül a sok szín és virág.
Valamint nem sok házon van a mindent beborító napernyő.
Ja és nem nagy fehér kocka épületek vannak.
A képen Lassi. A zöld nyíl leendő apartmanunkat jelöli (Katerina St). Próbáltam bejelölni strandokat. A 3. talán a Makris Gialos? És a másik kettő? Aki járt már itt egy kicsit írna a strandokról (pl. hirtelen mélyülő/ sekély, homokos/kavicsos, átlagos népsűrűség...)?!Melyik az Antonio beach?
Mi inkább a lassabban mélyülőt részesítjük előnyben. Valamelyik szállásunkhoz közeli esetleg az?
Fazika ! A 3. a Makris Gialos. Alatta a Platis Gialos. a 2 a Mediterrane beach, fölötte a Gradakia Beach, az 1. az a Kalamia Beach. Az Antonia Beach nevére emlékszem, de ha jol rémlik a Gradakia Beaach mellett van. Mi ezeket a strandokat jártunk minden nap. A Makris Gialos elég zsufolt, de bőven el lehet férni. Az egy nagyon jó homokos strand. Nekem az összes gyorsan mélyülö volt, nem lehet több métert besétálni. De biztos valaki ir neked pontosabb neveket meg GPS koordinátákat.
Exact ! " Nekem az összes gyorsan mélyülő volt " Mivel nem vagyok nagy úszó, és parázok a mély víztől. Ezt erre értettem. De ugye kinek mi mélyül gyorsan.
Ezt én értem... bár akkor nem tudom mit nevezünk gyorsan mélyülőnek hiszen a Kalamia strand kb 30 méter után is max combig ér. Mondjuk ebbe nehéz belefulladni
Ez jó hír! Mármint az, hogy a Kalamia relatív sekélyebb. (Sajnos én sem vagyok versenyúszó. Csak addig vagyok biztonságban, amíg leér a lábam.) Úgy látom hozzánk is ez lesz a legközelebb, de az biztos, hogy az összeset végig fogjuk látogatni!!!!!! A weboldalak is jók. Köszönet érte Kopter!