Köszönöm a válaszokat!
Az Ibusznál már nem volt hely, azt néztem már én is. A másik két ajánlott iroda számomra teljesen új volt, nem is hallottam még róluk, viszont közben a Campus Clubnál találtam szabad helyet július 9-től 16-ig Le is foglaltam, elvileg 72 órát tartják, addig meg eldöntjük véglegesen. Csak azt furcsállottam, hogy egyik szállástípus sem foglalt erre az időszakra
Remélem csak véletlen.
Visszaolvastam itt a fórumon, nem nagy találtam negatívumot sem a szállást, sem az irodát illetően (hál'istennek).
Ha valakinek mégis van ilyen jellegű tapasztalata, az most sikítson!
Mi tavaly a főépületben voltunk a 4-fősökbe. A bungik nekem is tetszettek ránézésre de több épületből kiköltöztek az ott tartózkodásunk alatt mert dohosak voltak, a szellőzése nem tökéletes. Ettől függetlenül mindíg jöttek újak és tele volt, Ha 4-en mentek akkor az emeletibe menjetek. Ha csak 2-en akkor a Campusnak / lehet másnak is / az új épületben vannak helyei! Ha konkrétum kell kérdezz!
Voltunk már jó pár helyen Görögországban, de eddig Sartin volt a legdrágább az autókölcsönzés (tavaly augusztus végén voltunk). Két autókölcsönző van a faluban, mindkettő helyen 50 euro volt a napi ár. kb. így néztünk, mikor meghallottuk az árakat. Egy áron dolgozik mindkét kölcsönzős, direkt nem mennek egymás alá, mivel csak ők ketten vannak. 3 napra napi 50 euro lett volna az autó (km limittel), mi 4 napra béreltünk, így 45 euro/napra engedte le az árakat (4 naptól nem volt limit). Ezt is 3 nappal előtte kellett foglalni. Majdnem le is maradtunk róla, az utánunk sorban álló párnak már csak egy hétre rá tudott volna autót adni. (A másik kölcsönzősnél ugyanez volt a helyzet, ők eleve egy hét múlva tudtak volna autót adni, mikor már otthon voltunk).
Szia mi tavaly elött voltunk Sartin és akkor legaláb 5-kölcsönző volt de lehet hogy ez tavalyra megváltozott
5 autókölcsönző volt tavalyelőtt?? Először mi is keresztbe kasul körbejártuk a falut, de csak ezt a kettőt találtuk. Aztán az utánunk álló párnak - akikről írtam, hogy nekik már nem tudtak autót adni - mondta a kölcsönzős lány (magyar volt), hogy két kölcsönző van csak Sartiban. (Igazából érdeke nem fűződött hozzá, hogy letagadja esetleg a többit, mert egyikőjük sem tudott nekik autót adni egy héten belül.)
A Jannis apartmanban voltunk tavaly, egy tiszta és ízléses 4 ágyasban. Az erkély nagyon kicsi, és csak egymás mellé tudtunk kiülni. Az étkezés megoldása volt a legproblémásabb, hiszen az asztalhoz négyen csak nehézségek árán tudtunk leülni. A parttól tényleg csak 50 méterre van. A konyhában csak a legszükségesebb dolgok voltak (1 nagyobb lábas, 1 serpenyő, tésztaszűrő, tányérok, poharak és evőeszközök 4 főre), de nekünk pont megfelelt. A szobák sajnos az erkélyhez hasonlóan kicsit kicsik. Amennyiben még másra is kíváncsi lennél kérdezz nyugodtan. A belváros pár perces sétával elérhető.
Köszi a tájékoztatást az apartmanról. Nem variálunk marad csak Stavros -2-hét!
Kiss Laszlo | #159527 | 2011-04-04 18:32:42 | Válasz a #159463. hsz-ra
Szia jajcica!
Mi tavaly a Sarti Beach-ben voltunk a főépületben és idén is oda megyünk. Nekünk nagyon megfelelt az apartman. Kicsit régies a berendezés, az ágyak viszont újak. Nagy helyiségek és hatalmas erkély a tengerre. Nagyon jó az egész környezet, csendes helyen van.
Mi a Dias Zeus-nál foglaltunk idén is.
Ezen a linken megnézheted:
Na, ennek nagyon örülök! Ha visszajártok, annak nyilván oka van
A Zeus-t néztem én is, de ők csak a két szobásokba kínálnak, nekünk kettőnknek meg az ugye nem játszik.
Viszont, s ez immár MINDENKIHEZ: furcsállom, hogy július 9-16-ig, mikoris ugye tombol a főszezon, csak a mi előfoglalásunk jelenik meg az online felületen. Lehet véletlen, csak tényleg, a többi időpontra kb. végig vannak a foglalások, még szeptemberben is.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Sosem foglaltam még online, ezért bocsi, ha ez egy nagyon ostoba kérdés
Kiss Laszlo | #159594 | 2011-04-05 20:26:10 | Válasz a #159542. hsz-ra
Szia!
Igen van oka, hogy újra oda megyünk.
Eddig kétszer voltunk Bibione-ben (olasz), tavaly nyáron úgy döntöttünk , hogy Sartira megy a család
Mit mondjak...nem lehet összehasonlítani a kettőt
Az egész hangulat, a vendégszeretet, na meg az apartman is tökéletes volt számunkra . Itt meg kell, hogy jegyezzem nem vagyunk igénytelenek, de szőrszálhasogatók sem.
A mi igényeinknek tökéletesen megfelelt, (amellett, hogy én a munkám során nagyon sokat vagyok "menő" Welness szállodákban) ennek viszont sokkal jobban tetszett a hangulata.
Júniusban indulunk Sartira a Hajni apartmanba. Ha valaki tud erről az apartmanról valamit, bármit, azt nagyon szívesen venném, mert alig találtam róla valamit és fogalmam sincs róla, hogy merre van....létezik egyáltalán???
Nagyon megköszönöm, ha valaki aki már volt Sartin lenne kedves leírni a tapasztalatait, mit, hol érdemes, kirándulások, látnivalók, partok, éttermek stb. Milyen árak vannak Sartin? Június 17-én indulunk 8-an család+barátok.
Olvass el pár beszámolót meg vissza kicsit a fórumban.
Írok azért pár dolgot.
Érdemes megnézni a Narancspartot, Vorvorout, (mindkettőn strandolni lehet), elmenni a Kalózhajós vagy másmilyen hajókirándulásra, Neos Marmarasba, pl.
Éttermek: rengetek taverna van, kinek mi jön be. Az olasz fagyizó nagyon fnom.
Mi a Sassossal szembeni boltban vásároltunk legtöbbször.
Árak: nem emlékszem pontosan, de olcsóbb, mint Horváto, Spanyolo, Olaszo, többi nyugat-európai ország.
Mi a Hajni Apartmanba voltunk. Meg voltunk vele elégedve. Hajni nagyon aranyos, meg a férje is. Mit szeretnél róla tudni? Azért nem találsz róla semmit, mert ez magánapartman, nem utazási irodán keresztül lehet foglalni. Gondolom képeket láttál, a lényeg fent van az oldalon. De ha konkrét kérdésed van, írd meg.
Közben belenéztem az oldalba, lehet az nincs feltüntetve, de Sarti Beach-en van, a központ egy 20-25 perces séta, mi mindennap besétáltunk meg vissza.