Sziasztok most értem haza paraliaról várom a kérdéseket! 1 hét ariti apartman 1 nap hotel plaza tegnap este 18:00-kor indultunk röszkénél voltunk reggel 6:30-kor autóval utaztunk. Meduza van hullámtörõktõl beljebb kicsi, nagy vegyesen partnál csak halott van néha. Panos turái szuperek voltunk mind a kettõn.
Köszi a sok infót,amiket tõled olvastam!
Meggyõztél,h itthonról foglaljunk szállást, néztem is a Németh T.-t, Panorámát és Pieria-t is. Még nem találtam sajna.Ha esetleg tudsz 1-2 hasonló irodát vagy kintit,akkor kérlek írd meg!
Tudnál nekem abban segíteni hogy mi az Apollón travellel megyünk és milyen a Manos apartman? És hogy ha Skiathos-ra mennénk melyik irodánál érdmes befizetni?
Moszatka!Én nem tudtam hogy több Atlantis van,szóval akkor nem tudom melyik is a tietek !
A lényeg,hogy sok helyen nincs hullámtörõ,úgyhogy emiatt ne aggódj !
Bocsika!Én tavaly a Campus Clubbal voltam Rena Hotelben !
Nagyon tiszta,szuper hely!A Campus 16óra alatt ért ki Paraliára,és semmi probléma nem volt velük!Rosszat nem tudok írni!
Christee!
Picit utánanézegettem és úgy tudom, hogy Villa Atlantis csak egy van Paralián. Atlantis apartmanból van több.
Szóval ha az infókat a Villa Atlantisról írtad, akkor szerintem okés a dolog
Elvileg én is úgy tudtam, hogy csendes helyen van, partközelben, remélem hullámtörõk sincsenek arrafelé (nem szeretünk sokat meni matraccal, gyékénnyel felpakolva fürödni)
Bry természetesen már megérkezett,és biztos nemsokára ide is beugrik !
SOPHIE (Id.vez.) | #74452 | 2008-08-01 16:56:37 | Válasz a #74255. hsz-ra
Szió moncsykaa!
Természetesen fogtok találkozni velem. Engem a Pieria Travel irodájában lehet elérni. Hogy hol van az iroda, hánytól hányig van nyitva, stb. mind elmondjuk az érkezésetek napján tartott COCKTAIL-on. Tehát azon mindenképp érdemes részt venni. Ha problémátok van, akkor is nyugodtan lehet hozzám fordulni, legjobb tudásom szerint segíteni fogok és azon leszek, hogy megoldjuk.
A Pieria Travelnek több magyarországi társirodája is van: Ibusz, Németh Travel, Panoráma, Sipi Tours, Bolla Travel. Ezen irodák vendégei mind-mind a mi (és az ÉN) "szárnyaink/(m) alá" tartoznak. Tehát amiben csak tudunk, segítünk nekik.
Üdv: SOPHIE (Id.vez.)
SOPHIE (Id.vez.) | #74454 | 2008-08-01 17:03:23 | Válasz a #74258. hsz-ra
Szió bocsika!
A Rena apartmanház hozzánk tartozik. A Bolla Travel (ezen belül a Campus ircsi) vendégei itt szállnak meg.
Én is laktam ott egy és fél hetet.
Közel van a paraliai legnagyobb szup.mark.hez, az Arvanitidishez. Nyugis utcácskában van. Elõtte lehet parkolni. A tulajdonos, Kostas iszonyat jó fej és segítõkész. Legtöbbször lennt ül a recepciónál vagy kinn a kerthelyiségben.
A tengerpart 4 percre van.
Mit szeretnél még tudni róla?
Üdv: SOPHIE (Id.vez.)