Kedves Béla !
Az egy hét után amit itt töltöttem ( nagyon kevés) duplán irigykedek.
Ha nem is láttam sokat , azt mindenképpen megállapíthatom , hogy ez tuti hely. Az eddigi legszebb sziget.
Remélem én is visszajutok egyszer.
Úgy látom a verses beszámolód eléggé megosztja a fórum olvasókat! De ez ne vegye el a kedved! Örülök, hogy jól érezted magad a szigeten! Mi még csak most készülünk, remélem minden jól alakul a mi számunkra is!
Ez még nem volna baj . Ha másképp gondolja valaki.
Én se szóltam le kapásból senkit. Mert tök felesleges.
A kedvem a régi.
Kellemes nyaralást neked is.
Majd lássunk képeket!
üdv.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Lassiból milyen hajókirándulások indulnak? Ki melyiket ajánlja? Az ithakai útról részletesebb leírást tudna nekem adni valaki? Köszi!
Hello Mindenki! Valaki jött már idén haza Lassiból a Katerina’s Studioból ? Ha igen irja már meg milyen volt a szállás, a konyha fel van szerelve étkészlettel? nem főzni akarunk, de azért a zsömlét elszeretném vágni , meg a reggelit rátenni egy tányérra.
Fazika ! Te majd kintről be tudsz jelentkezni ? Mert akit tudok hogy biztos oda mennek, azok Ti vagytok. Egy nagyobb kés a lényeg, meg a tányér. Bicskát viszek, meg műanyag poharat.
Most 28-30 fok van,igy estére erős szél kerekedett.
az utunk teljesen sima volt,a Vassiliki-Sami komp vállalható,igaz jó 2 óra a menetidő,viszont 30 perc kényelmesen Argostoli Samiból.
95-ös 1,76EUR,Mythos 0,5 boltban 1,10.
Kopter, nem ígérem a bejelentkezést. Nekünk nincs laptopunk, csak telóról tudnék bejelentkezni. Azt írták a "szomszédban", hogy van wifi az apartmanban. Telefonnal is biztos működik. Gondolom, az is ingyenes. Nem nagyon értek ehhez, mert külföldön még sosem neteztem. De ha lesz lehetőség feltétlenül megpróbálom. Amúgy szerintem nem lesz gond a szállással. Legyünk optimisták.
Fazika ! Mi sem viszünk laptopot, csak telót. Ha van wi-fi az már jó, akkor ingyen netezel. Én is ugy telefonáltam haza mindig, Skype-ot használtam. Remélem , eddig soha nem nyultam mellé szállásügyileg. Ha tudsz jelentkezz be, és nyugtass meg hogy minden okés. És azt is hogy már elég meleg a tenger. És még egy , nem ér összegyüjteni az össze skagylót !! üdv: Béla
Sziasztok mennénk kocsival Kefaloniára, de nem találok komp árakat valaki tudja Vassiliki-Sami díjakat? Eddig 4x voltunk kocsival Korfun, de ez messzebb is van. Valaki tudja mennyi lehet kb az útiköltség? Mert, tudom minden drágább lett. A matrcákat kb. kiszámoltam, de Budapest-Kefalónia egy dízel 7-9 literes fogyasztással kijön szerintetek 140ezerből? Lefkadán lehet alszunk párat, olvastam itt régen egy magyar "idegenvezetőről" aki valamelyik étteremben szokott lenni? Van ilyen? Nagyon szép a sziget képeken és visszaolvastam egy csomó oldalt elmentettem GPS koordinátákat is Köszi nektek, hogy megírjátok a tapasztalatotokat!!!
Autóval utazók figyelmébe ajánlom,kűlönösen a sziget déli csücskébe utazóknak hogy a mai naptól napi 1 komp megy VASILIKIBŐL - SAMI-ba!
Menetidő 2 óra,utasjegy 9.20EUR,autó(nagyobb személyautó)42.70EUR--oda vissza útra foglalva a visszaútra 20% kedvezmény 34.20EUR,kisebb autó 2EUR-val kevesebb.
Indulási idő 12óra30perc, Samiból vissza 9:45.
foglalni szintén a sambatoursnál is lehet.
Hátha valakinek tetszik.
Köszönöm a gyors infó(ismétlést) tapodyt! Pedig jártam azon az oldalon ahol ezt írtad, emlékszem, csak kimaradhatott Nagyon sokat olvastam itt meg a Lefkadás topicban is, mert nem tudjuk eldönteni hova is kéne menni?! A párom inkább Kefalóniát nézte ott is a Xi közelében egy szállást, de kocsival szinte mindegy is. Én meg Lefkadán egy repülős utat és gondoltam átkompoznánk Kefalóniára bérelt kocsival és kicsit körbenéznénk. Tudom, hogy nagyon relatív, hogy ki mit szeret, de szerintetek melyik szigetet érdemes jobban felkeresni????
Mi nem annyira az egy helyben nyaralók vagyunk, szeretünk kirándulni felfedezni szép helyeket és az sem baj,ha kevesebben vannak. Mind a két sziget gyönyörű, de kicsit tartok tőle hogy Xi részen nincs "annyi" látnivaló mint a sziget fővárosi oldalán? Jól olvasom? Lefkadán viszont Nidiribe lennék, ha jól olvastam onnan könnyű minden felé menni? Azért mertem ezt megírni nektek ide, mert a nevek alapján látom voltatok sokan itt is, ott is