Sziasztok azért a Walterék is akcióznak 10/7 éjszaka 33900-ft/fő jövő heti indulásra
Szerintem kevesebben mennek Pargára mert sok irodánál van Last minute
Szia Fazika
Azt hiszem , kezdődik a "bezsongásom" az idén.
Tegnap pakoltam a ruháimat, és már kitaláltam, hogy kábé mit viszek majd.....
De úgyis veszek még addig pár cuccot.....
59 nap.....
Más.
Ki melyik autókölcsönzőt ismeri, javasolja ?
Magyarul hol béreltetek autót, mert több kölcsönző is van Pargán ?!?
Köszi a válaszokat.
már régóta olvassuk a fórumot. Sok-sok oldalt visszanézve nagyon sok hasznos információt találtunk Pargáról! Nagyon köszönjük, hogy ezeket megosztjátok, olyan jó készülgetni a nyaralásra...
Mi július elején megyünk.
Bízunk benne, hogy a nyaralás végéig még használatban marad az euro a görögöknél...
Mi 2008-ban voltunk Pargán,akkor az AVIS-nál béreltünk autót,Kostas-nál,kicsit tudott is magyarul/ha jól emlékszem a felesége magyar/,nagyon kedves és készséges volt.Mi Fiat Pandát béreltünk és azzal mentünk Lefkadára és Korfura is.25 euró volt naponta és augusztusban voltunk.De hát ennek már 3 éve...
A kölcsönző egy supermarket aljában volt a főút mellett,a nevére már nem emlékszem..
Marcsi!
Köszi szépen az infókat!
Most így hirtelen nem ugrik be, merre lehet az autókölcsönző, amit említettél, de majd megkeressük.
Korfura átmehettetek kocsival ?!?
Bocs, hogy értetlenkedek, de én úgy tudom, hogy nem engedik a bérelt autót felvinni a kompra. ?!?
Mi is úgy tervezzük, hogy Igoumenitsa-ban hagyjuk a kocsit.
Korfura átmehettetek kocsival ?!?
Bocs, hogy értetlenkedek, de én úgy tudom, hogy nem engedik a bérelt autót felvinni a kompra. ?!?
Szia Theia!
Általában az autókölcsönző írásbeli engedélyével lehet kompolni a bérelt autót. A kölcsönzővel kell megállapodni erről. Ha ők engedik, akkor viheted, miért ne? (Annyi lehet a probléma, hogy ha a másik szigeten történik valami az autóval, és a kölcsönzőnek ott nincs telephelye, akkor nem tudnak segíteni.)
Szia Verka!
Köszi szépen, ezt nem tudtam, de mentségemre legyen mondva, hogy még sohasem béreltem autót, és még jogsim sincs.
Csak tervezgetek, de azt ezerrel.
Szerintem könnyen megtaláljátok az említett kölcsönzőt,a bolt neve talán a Coop,de nem biztos,a kölcsönző mellett kb 50 m-re van egy turista információs iroda.
Igen,mi átmentünk az autóval mindkét szigetre,-igaz,nem is kérdezték,-mi pedig nem mondtuk,hogy átvinnénk az autót.
Ezek szerint szerencsénk volt,hogy nem történt semmi gikszer...
Csak tervezgess ezerrel,mi is ezt tesszük,hisz akkor már kicsit nyaralunk...
Nincs mit. Ha át szeretnétek vinni, akkor sztem nyugodtan kérdezzetek rá. Ha engedik, akkor döntsétek el, hogy viszitek-e vagy sem, ha pedig nem... hát akkor inkább ne (persze ez is a ti döntésetek ). Ha nem engedik átvinni, akkor az azért baj, mert ott nem lesz érvényes a bizitosítás.
Marcsi!
Szerintem nem a Coop lehetett,mert az nem a főút mellett van, hanem a Piso Kryoneri-nél, alatta biztos nincs kölcsönző. Meg fogjuk találni. De szerintem, ha megkérdezem az idegenvezetőt, biztos tudja majd, merre van.