Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 498 499 500 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Papamaci | #167369 Üzenet | 2011-06-27 11:50:51 |
Csné írta:
Sziasztok!
Tud valaki megbízható utazási irodát Parga-ba. Ti melyikkel utaztatok?

Szia Walter taravel megbizhatok és nagyon jó szállásaik vannak
  Ancsika81 | #167370 Üzenet | 2011-06-27 11:51:08 |
Halihóóóóó!Már csak 1hét és megyünk.Pakolászok már most:)
Szerintetek vihetek ki pezsgőt,mert mi csak azt isszuk,és kint nagyon drága volt.Ha igen inkább a bőröndbe,vagy a hűtőtáskában?
Már ha kipakoltatnának melyiket nézik először????
  Zolmesz | #167378 Üzenet | 2011-06-27 13:35:42 |
Csné írta:
Sziasztok!

Mi az Apollon Travellel voltunk, idén már negyedik alkalommal, eddig minden rendben volt velük.
  Ildima | #167383 Üzenet | 2011-06-27 13:58:32 |
Ha hosszabb távú nyaralást szerveztek 14/11 napot , akkor az Aeolus - t ajánlanám. Tavaly velük voltunk és idén is velük megyünk. Nagyon korrektek voltak, nem volt semmi problémánk. A szállásunk is jó volt (Sarti). Vannak akciók is.
  Pévi | #167393 Üzenet | 2011-06-27 15:15:01 |
Csné írta:
Sziasztok!

Szia!
Mi is több éve az Apollon-nal utazunk. Nekem sem volt még problémám velük. Nekik van part közeli apartmanjuk is. (Bár már lehet, hogy azok tele vannak.)
  Csné | #167417 Üzenet | 2011-06-27 17:43:04 |
Köszi szépen a válaszokat! icon_biggrin.gif
  Eszes19 | #167422 Üzenet | 2011-06-27 18:18:42 | Válasz a #167417. hsz-ra Előzmény #167417
Szia!
Mi is az Apollonnal utazunk évek óta, minden rendben velük. Nézd meg a honlapját,vannak még utolsó utak...icon_smile.gif
  Dtina | #167428 Üzenet | 2011-06-27 19:02:58 |
Sziasztok innen Pargaról! Utolsó napunkat töltjük, fáj a szívem itt hagyni ezt a csodás helyet, már teljesen megszoktam, hogy itt "élek" a családdal. Gondtalanság, nyugodtság, semmi stressz. Holnap pakolunk és irány haza. Jó hírem van, a gyümölcsök ára megy lefelé. Én nem tudom, de ennyi sok-sok nap alatt sem tudtam megszokni a kenyerüket, nekem nagyon kemény a külseje és amúgy sem nagyok. De azért nem haltam éhen. Ma már azt mondta a lányom, mikor megkérdeztem hol vacsizzunk, hogy csak ne gyrost együnk. Csütörtökön majd leülök és leírom élményeinket. CSodálatos a hely, csak egy kissé drága.
Nem tudom ki írta itt a fórumon, hogy Korfura több nap kell. Most már mi is tudjuk. Sajnos nem sikerült mindent megnézni, egy napunkba telt mire az erődítményt és a hozzá vezető utat, sikátorokat felfedeztük - mert mi ilyen felfedezős család vagyunk, hogy szeretünk elidőzni mindenhol.

A Villa Maria-ban lakunk. A szállásról csak jót tudok írni, reggelente a kuriózum az volt, hogy nem a boltban vett citrommal ízesítettem a teámat, hanem a fáról - férj által - szedett citrommal. Majd csütörtökön teszek fel képet a szállásról is. Nekünk nem volt gond semmivel, amikor a buszos társaság megérkezett, akkor két hölgy panaszkodott, hogy az alagsorban kaptuk csak szobát, azzal ők nem voltak megelégedve. Minden nap járt a takarítónő, volt amikor ő ébresztett bennünket.

Ja és - itt nem olvasunk otthoni híreket, nem érdekel jelenleg - megszívtuk, mert egyik délben haza érve gondoltam főzök valami jó kis ebédet, hát ez nem jött össze, az áramot elvették. Ezt kétszer csinálták meg,szerencsére csak rövid ideig - egy-két órát. Na ez még nem is volt gond, mert hát fogtuk magunkat és lementünk enni valamit, vagy a szuper marketben találtunk kaját. De amikor a vizet is elvették, na akkor emlegettem a görögök felmenőit. Felér az ember fia a tengerpartól totál sósan és szeretne letusolni, és bizony nem volt víz. Egy csöppet idegbe jöttem.

Most gyors ennyi.

Ja megkövetem itt az egyik fórumozót, bocsánat mindenkitől, tényleg utána számoltam - majd csütörtökön részletesen leírom hol, mennyi volt az útdíj. Tudjátok be nekem, hogy egész nap meneteltünk, túráztunk és utána írtam, egy nullával több került a leírásomba, mint kellett volna. Nem mindegy. Ezer bocs érte!!!!!

Most viszont megyek, megesszük az utolsó vacsoránkat - ami nem gyros - itt Pargan és utána megvesszük a suvenireket és beülünk a kedvenc koktélozó helyünkre. Szuper jó helyek vannak, csak dicsérni tudok mindent.

Jaj és még annyit csajok! Nem kell nagyon magassarkút hozni, mert olyan emelkedők vannak,hogy művészet lavírozni bennük. Én hoztam, azóta is ott van a táskában. Ujjas papucs, szandi, a lényeg,hogy kényelmes legyen. Majd teszek fel képet milyen emelkedőkön tudtok egyik helyről a másikra eljutni. Na ez az egy nem tetszett Pargan. De hát hegyoldalba épült szállások vannak, ezzel jár.
  Theia | #167429 Üzenet | 2011-06-27 19:18:48 |
Szia dtina!
Jó olvasni a friss infókat, köszi. icon_smile.gif

Hát igen, ez az áram-és vízkimaradás tényleg bosszantó, a görögöknél sztrájkok vannak mostanság , és lesz is még sok helyen és sokszor. icon_sad.gif

Tavaly én is rájöttem, milyen cipőben kell közlekedni Pargán..... icon_biggrin.gif
Ugyanis egy "szupi" lejtőn majdnem fenéken csúsztam le.....
A házak előtt üldögélő nénik legnagyobb bánatára sikerült megkapaszkodnom egy kerítésben, így nem történt meg a "műsor". icon_biggrin.gif

Jó utat Nektek hazafelé, és várjuk a friss beszámolót! icon_smile.gif
  Vio | #167430 Üzenet | 2011-06-27 19:27:10 | Válasz a #167428. hsz-ra Előzmény #167428
Szia
Élvezzétek ki az utolsó estéteket Parga-n!
Jó utat hazafelé és várjuk a részletes beszámolót(köszönet az eddigiekért is) és a sok-sok képet! icon_smile.gif
  Gugic | #167485 Üzenet | 2011-06-27 22:35:00 |
Szia Dtina!
Nem tudod véletlenül, hogy mi volt a problémájuk az alsó szobákkal? Mi is a Villa Mariaba megyünk egy hét múlva, félek, hogy dohosak lesznek vagy ilyesmi. Tett valamit a kinti idegenvezető?
Csodás nyaralást még az utolsó percekre is:)
  Pévi | #167493 Üzenet | 2011-06-28 00:12:46 |
ancsika81 írta:
Halihóóóóó!Már csak 1hét és megyünk.Pakolászok már most:)
Szerintetek vihetek ki pezsgőt,mert mi csak azt isszuk,és kint nagyon drága volt.Ha igen inkább a bőröndbe,vagy a hűtőtáskában?
Már ha kipakoltatnának melyiket nézik először????

Szia Ancsika!
Szerintem biztosan vihettek magatokkal, nem hiszem, hogy bárki kipakoltatná (feltéve, hogy nem egy raklappal akartok kivinni). icon_smile.gif
Én nem emlékszem, hogy Görögországi (buszos) útjaink alatt bárkit is kipakoltattak volna. Pedig már a 90-es évek elejétől járunk oda.
  Ancsika81 | #167545 Üzenet | 2011-06-28 13:04:06 | Válasz a #167493. hsz-ra Előzmény #167493
Szia pévi!Köszi a választ,én is így gondolom,mi is már 3szor voltunk,de még nem pakoltattak ki:)Csak ugye a mostani helyzet....ki tudja
  Szepi64 | #167574 Üzenet | 2011-06-28 16:33:21 |
Sziasztok!!!Mi 6nap és indulunk!!!Ki jön velünk??
  BAZS | #167585 Üzenet | 2011-06-28 17:57:07 | Válasz a #167574. hsz-ra Előzmény #167574
Az hétfő?
Akkor például mi. icon_smile.gif Buszos út, Apollón travellel, Budapestről.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 498 499 500 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu