Emlékeim szerint kicsit nehézkes megközelíteni a szív öblöt.
Viszont a Kalótúra keretén belül ez az első megálló ahol lehet pancsolni és fényképezgetni!
Mindemellett az ilyen öblöket a helyiek állandóan elfoglalják.Úgyan úgy mint a Narancsparton a jobb helyeket.
Reggel 8-ra mentünk ki,hogy legyen helyünk. délután 2 kor mikor indultunk vissza sartiba 3-an ugrottak a helyünkre.
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek.
Igazatok van mert mi is voltunk már Sartin,mindent bejártunk legalábbis azt gondoltuk.Kemény 500 km tettünk meg közel s távol,de rengeteg minden van még ott amit fel lehet fedezni,pl. a szív öblöt is.Mi még nem döntöttük el,hogy hova megyünk nyaralni annyi biztos,hogy görögbe,várunk még egy kicsit a last minit utakra,mert tavaly nagyon jók voltak.
Azért is kérdezem ezeket a dolgokat,mert lehet,hogy Sartira kerül a választásunk.Nekünk nagyon tetszett mikor ott voltunk,de szerintem ezzel mindenki így van aki már járt ott.Mi a Michalisban voltunk fent a dombon gyönyörű kilátás és nyugalom volt ott a szálláson.
Olvastam,hogy nemsokára indul az első kis csapat nyaralni,szeretnék nekik nagyon jó pihenést és jó időt kívánni.
Utána pedig szeretnénk hallani mármint olvasni az élmény beszámolókat.
Már csak 32 nap Szívesen írok minden ott eltöltött nap végén egy kis beszámolót, hogy aznap milyen érdekességeket láttunk. Remélem sok új információval tudok majd nektek szolgálni
Sziasztok,
meg tudná nekem valaki mondani, hogy kb merre található a Spanos apartman? Néztem az apartman térképeket, amiket belinkeltetek, de egyiken sincs rajta És a google maps se találja.
Valaki aki ismerős Sartin tud segíteni? Nagyon köszi.
Köszönöm szépen a segítségeket, szerintem pont jó helyen van a Stratos. Szeptemberre foglalni szeretnénk egy Sarti Beach apartmant is. Aki volt már, meg volt elégedve vele?
Szia!
Az oldal alján a keresőbe írdbe, hogy Spanos, rengeteg találat lesz, sok infóhoz jutsz...
Azt olvastam, hogy új ház, 2008-ban épült, a térképek meg biztosan régebbiek, azért nem találod rajtuk, de a hozzászólók elég jól behatárolják az elhelyezkedését.
Szia frenzi!
Nagyon jó helyen van a Spanos és kívülről gyönyörű.Esténként csodálatosan kivilágítva. Sarti középső részén található. A nagy busz parkoló és a focipálya közötti részen. Arra van a Vienna, az Apollon is. Mindenhez közel./ Boltok, tengerpart/ A falu közepe/esti nyűzsi/ 5 perc séta. Szerintem nagyon jól választottatok.
Jajj köszi a tippet a keresővel, mindenhol kerestem, de nem találtam:P Visszaolvasva mindenki nagyon jókat ír róla, úgyhogy remélem tényleg jól választottunk:)
Közben felmerült bennem még egy kérdés, remélem az utolsó Nem igazán találtam infót azzal kapcsolatban, hogy milyenek a lehetőségek a parkolásra, mert a legtöbben ahogy látom busszal mennek.
Szóval leginkább az érdekelne, hogy mennyire kell aggódnunk, ha a kocsi egy hétig kinn áll az utcán az apartman előtt? (sosem lehet tudni alapon)
Szia!
Az oldal alján a keresőbe írdbe, hogy Spanos, rengeteg találat lesz, sok infóhoz jutsz...
Azt olvastam, hogy új ház, 2008-ban épült, a térképek meg biztosan régebbiek, azért nem találod rajtuk, de a hozzászólók elég jól behatárolják az elhelyezkedését.
Nagyon jó kis apartman a Spanos! Van parkolója is a tenger felöl.Találsz az albumomban róla néhány képet ha érdekel!
Az ófalu és a Beach is kellemes néhány perc sétára van, pár lépésre pékség és Maria boltja található!
Bocs ezt Frenzinek szántam!
A parkoláshoz még annyit: nem nagyon hallottam még hogy feltörtek volna autot vagy bármit!szoval szerintem nyugodtan ott lehet hagyni egy hétig is. Bár gondolom közben azért majd ránézel!
-törölt nick 12762 | #160053 | 2011-04-14 18:22:12 | Válasz a #160046. hsz-ra
Szia,
a parkolás miatt nem kell bekúpolni. Görögországban nekem eddig sehol sem piszkálták a kocsit, így Sartiban sem. Amit viszont nehéz találni (mert a jó helyekre hamar lecsapnak): hűvös, árnyékos helyet. Szerintem vigyél magaddal napellenzőt a szélvédőre, meg valami plédet amit az ajtókkal meg tudsz csíptetni. Sokan még a kerekeket is letakarják kartonpapírral.
Kiss Laszlo | #160057 | 2011-04-14 19:01:49 | Válasz a #160027. hsz-ra