Ugy tünik egy csini csajt kell keresnünk abban a nagy N.Poriban, akinek nincs ideje süttetni a hasát. De már csak jövöre, az idén már nem tudok visszamenni.
OFF:
Én meg azt hittem,hogy kislány vagy és kb 6 éves!
Én is őrájuk gondoltam,illetve a Szlovákiai magyar srácra,azt hittem az ő fedőneve a Jamasz.
Ugy tünik egy csini csajt kell keresnünk abban a nagy N.Poriban, akinek nincs ideje süttetni a hasát. De már csak jövöre, az idén már nem tudok visszamenni.
Sziasztok!
Mi 19-én indulunk Nei Poriba. Most megyünk először görögbe.
Tud valaki valamit a Dimitra Apartmanházról?
Itt kaptunk szabad apartmant. Valaki volt már ott?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szép délutánt Mindenkinek!
Szombaton este értünk haza Neiporiból.
A Makedón határ előtt még kaptunk üzemanyagot a Görögöktól de a mögöttünk következő nem Magyar autós nem kapott.
Nekünk nagy szerencsénk volt mert lehet h nem lett volna elég a köv.kútig.
Minden nagyon szép volt és jó meleg időt fogtunk ki.
Az árak kissé felemelkedtek de a pár km-re levő Lidl-ben néhány dolgot olcsóbban vettünk pl úzót,
Lehet h nem jól láttuk merre kell oda menni mert rászaladtunk a fizetős pályára és máris legomboltak 3eurot.
Az Athos étteremben nagyon kedves lány volt az Ida,sokat segített nekünk h kitudjuk választani a menüt.
A körülöttünk levő éttermek csak kongottak,itt pedig szinte telt ház volt:))Isteni a kajájuk!
Telefonálásunk után jött a biciklis idegenvezetőnő és mondta h az Eleni apartman helyett másik apartmant kapunk 50méterrel közelebb a tengerhez.A neve kacifántos volt ezért egyikünk sem tudta megjegyezni,ezért nem is tudom leírni,sajnálom h nem kérdeztünk rá.
5főnek volt ágy mi 6an voltunk de az egyik 1méteres ágyon elfértek szűken a 14-15éves lányaink.Ez fura volt,de nem volt gond.
Szerencsémre,,,jaj ezen izgultam kicsit,,,elég nagy hűtőt kaptunk,féltem a kishűtőktől mert tényleg a dinnye elfoglal sok helyet:)
Nagyon közel voltak az erkélyek egymáshoz,aludni nem sokat tudtunk de azt lehetett a parton is.
Utsó éjszaka 10kor lefeküdtünk,reggel korán fél 6kor indultunk.
Ahogy letettük a fejünket meg szóllalt az eget rengető görög lakodalmi zene,,,örültünk az új párnak de annyira hangos volt h be kellett csukni az üvegajtót.Kavarta a ventilátor bent a meleg levegőt.
Kár h nem szombatra tervezték ezt a Görög lagzit.)
Minden nagyon szép,gyönyörű,az a sok csodás látnivaló,,,mindenkinek látni kell!
Kedves Jamasz!
Te nem a motorkölcsönzőben dolgozol?
Bocs ha túl indiszkrét voltam!
vagy megbántottalak nem akartam.
A szlovákiai magyar srácra gondolsz aki adott nekem youtube cimet, hogy ha valaki érdeklödne motorbérlés ügyben akkor ezt adjam be. Ök nem érnek rá nap közben itt irogatni nekünk.