Én biztos szívesen olvasnám, mivel idén először megyünk Sartira. Szeretünk kirándulni, így ha olyan helyen jártok amit érdemes megnézni, ajánlod, oszd meg!
Hol tudom beírni az utazással kapcsolatos adatokat?
Az utazással kapcsolatos adatokat nem itt a Fórumon, hanem a Hellasz.hu főoldalán az Utazás menü Beírás menüjét választva lehet beírni.
A beírt adatok megjelennek az Utazólistában és a itt Fórumon a hozzászolásoknál baloldalon az avatar képek alatt.
Vissza az elejére
sziasztok,
bejelentkezem én is a Sarti topikba, mert idén oda lesz az út, augusztus 19-én indulunk az IBUSZ-szal. (nekem az ő szállásaik tetszettek a legjobban Sarti ófaluban)
valaki ekkor?
Na ezt elég nagy hülyeségnek tartom...Soha sem tudtam követni az informatikusok logikáját...Azt kívánom nekik, ha vesznek új autót minden autó teljesen másképp működjön, más legyen a pedálok funciója, máshol legyenek a sebességek és minden kapcsoló másként működjön. Na így induljanak el gyakorlás nélkül a csúcsforgalomba!!!
Ha egyik helyen beregisztráltam úgy, hogy a nevem között szóköz van, a másik helyen miért nem tudok??????
-törölt nick 12762 | #160136 | 2011-04-16 10:29:34 | Válasz a #160134. hsz-ra
Na, én meg a Te logikádat nem tudom követni... de biztos jó lenne a közlekedés többi résztvevőjének is, ha gyakorlatlan informatikusok cikáznának közöttük
Egyébként a szóközök sok esetben jelentenek problémát, akárcsak az ékezetek (pl. a i és a í), ezért a szóközt alulvonással javasolt kiváltani (ami e-mail címeknél nem látszik az aláhúzó vonaltól )