Hûûûha nem semmi élmények!!!
Nekem is nagy vágyam ám Zakhyntos..... Annyira szeretnék elmenni oda... fõleg a tekik miatt imádom õket!!!!!!!
Hatalmas élmény lenne nekem, gyönyörû hely lehet!!!!!!!!
El fogok jutni oda egyszer az tuti!!!!
Kedves Yager01!
Paralia, Sarti környéki merülõ helyekrõl érdeklõdtél. Nézdd meg ennek a topiknak az elejét, második oldal, ott írok a tavalyi élményeinkrõl, Sarti közeli remek merülési lehetõségekrõl.
Nekem nagyon nagy élmény volt, gyönyörû látnivalókkal, a gyakorlatlanságunk ellenére tudtuk élvezni a természet gyönyörû kincseit!
Üdv
HJudit
Itt egy link Ammoudaráról, de máskor a támának megfelelõ topicba tedd fel a kérdésed, mert ott nagyobb valószínûséggel kapsz rá választ! Ez esetben a "Kréta" topicban nézhetsz utánna a helynek.
Sziasztok!
mi nei poriba megyünk nyaralni!A párom nagyon szeretne buvárkodni ! Valaki tud valami jó kis helyet arrafelé?Felszerelést lehet ottbérelni???Érdekelne nagyon ez a dolog!várom válaszaitokat!Millio köszönet elöre is!!!!
sziasztok
Nekem kérdésem volna. Valaki tud pontosan segíteni abban, hogy Neo Pori-ban hol lehet hajós utázásra menni. Hány órás, mit érint, mennyibe kerül, meg ilyesmi. Valamint búvárkodni hol lehet, ha bérelném, mert nincs saját cuccom. Ezek mennibe kerülnek, stb. Vagy ha tudsz egy oldalt ajánlani, akkor az is jó
Kisssanyi | #82828 | 2008-10-09 15:45:15 | ez nem rossz
Sziasztok!
Sanya vagyok, új itt, de régi búvárkodó!
Gondoltam megosztok veletek valamit. Nekem nagyon tetszik. Megéri a pénzt, 4x merültem vele Egyiptomba töltés nélkül.
Nem én árusítom, csak annyira megtetszett, gondolom nektek is szükségetek lehet ilyen jó lámpára.