Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert találtam egy nagyon jó görög zenét, de sajnos nem tudom ki lehet az előadó és mi lehet a dal címe.
Ebben a videóban kb. 13 perc 19 másodpercnél kezdődik és kb. 16 perc 45 másodpercig hallható.
A videó a dallal:
https://www.youtube.com/watch?.....hg&index=5
Ha esetleg valaki felismerné megköszönném ha megírná!
Ditta
Inkabb 13 perc 15 masodpercnel kezdodik es 15 perc 45 masodpercig hallhato!
A szam cime:
Stelios Kazantzidis - Siko horepse kukli mu (Στέλιος Καζαντζίδης - Σήκω χόρεψε κουκλί μου)
1958-ban megjelent.
Szeretném a segítségeteket kérni, mert találtam egy nagyon jó görög zenét, de sajnos nem tudom ki lehet az előadó és mi lehet a dal címe. Ebben a videóban kb. 13 perc 19 másodpercnél kezdődik és kb. 16 perc 45 másodpercig hallható.
Íme egy ősrégi filmrészlet, amelyben az akkor nagyon népszerű szőke cicababa legalább úgy föl tudta hevíteni a nézőket, mint nálunk az operettben az Oszvald Marika!!
Sziasztok!
Keresek már nagyon rég óta egy zenét, aminek sem a címét és sem az eredeti előadóját nem tudom. Az biztos, hogy minden egyes Görög esten felhangzik (nem a Zorba)! A refrénben nem is szöveg van hanem "lá-lá-lálálálá-lá-lá.....")
Valakinek beugrik erről valami? Előre is köszönöm!
Azt nem tudom, de a Dalfordítós fórumról a Youtube-ra jutva...
...onnan letöltve (mp3 -ra alakítva), talán, jobb minőségben töltheted vissza a gépedre!!!