Valaki nem tudja, lehet-e még 2 napos belépőt venni a Plitvicei tavakhoz?
Régen láttam, hogy a 2 napos kicsit olcsóbb, de most semmi infót nem találok.
Ezen az oldalon azt írják, meghosszabbítható, talán érdemes lenne megkérdezned tőlük, hogy akkor mennyibe kerül.
www.np-plitvicka-jezera.hr/page.aspx?pageID=115
The entrance ticket is a contribution for permanent protection and maintenance of Plitvice Lakes National Park. It is valid for one day, and in case of a longer stay, it can be extended. The entrance fee includes the use of shuttle bus and electric boat within the chosen tour, visitor's insurance and tax.
Olvasom, hogy többen fontolgatjátok, hogy Horvátországba mentek idén. Gondoltam szólok, hátha valakit érdekel, hogy van egy szálláslehetőség Rovinjban, magyar származású a tulajdonos. Évek óta visszajárunk ide a gyerekekkel. Ha valakit érdekel, szívesen megírom a telefonszámát és a részleteket. Gyerekkel is ideális, (mi pont ezért szeretjük), mert csak 600 km autóval. Igaz, Rovinjban nem, de egy pár km-el arrébb még homos partrészt is találni.
Évekkel ezelőtt voltunk BRAC szigeten is, Sutivanban laktunk, de az egészet bejártuk többször. Még megvan ez a telefonszám is, bár az igaz, hogy hat-hét évvel ezelőtti. De gondolom, aki akkor apartmant adott ki, az ma még inkább ezzel foglalkozik.
Szóval írjatok, ha valakit érdekel !
Írd ide nyugodtan az elérhetőséget (mail, tel), biztos sokan hasznát fogják venni.
Én Plitvicén találtam nagyon jó szállást, 12-14 euro között /éj/fő.
Nagyon szép apartmanban, akinek kell elküldöm az excel táblámat, képek is vannak benn
Valaki nem tudja mennyibe kerül a horvát pályadíj összesen, ha a Plitvicei tavakhoz megyünk? Odavissza.
Érdemes autópályát kerülni? Mert számításaim szerint kb. 7-8 ezer Ft a pályadíj, de ezt nagyon soknak tartom!!
Renault | #92747 | 2009-03-17 11:06:55 | Válasz a #92721. hsz-ra
Ezt már én is néztem, de nem tudom használni, nem tudom kiválasztani ahol én le szeretnék jönni a pályáról
Karlovic környékén gondoltam hogy letérünk egy sima útra, de sehogy nem találok ilyen megoldást.
Zágráb után nem sokkal.
Vagy nincs is lejárat ott?
Firkamanó és akit H.országba utazás miatt esetleg érdekel. Kezemben a Horvát Idegenforgalmi Közösség kiadványa, mely tartalmazza a nyári három hónapra, hogy mely napokon és milyen irányba milyen forgalom várható. Ha nincs fixre foglalt időpont, érdemes ehhez igazítani az utazást.
szepeva
Igen, azt a letérő nevet akartam írni.
Május 1-jén megyünk, szerintem nem lesz olyan nagy forgalom. Ja, és hajnali 3kor indulunk
Na de akkor odáig mennyi a pályadíj? Vagy ne azon menjünk?
7 ezer odavissza elég húzós a magyar 1400 Ft-hoz képest illetve 1200 Ft...
Renault | #92773 | 2009-03-17 15:00:55 | Válasz a #92772. hsz-ra
Szia
Gorican tól - Ogulin ig 73 kuna és 218 km pálya Kb 3000Ft oda
De ha nem pályán mész elég lassú az út.
Én oda mindenkép a pályát javaslom haza fele meg majd eldölmég.
Esetleg valaki volt már Zadar és környékén? Képeket néztem róla, és Zadar belvárosi része gyönyörű, és a környék is. Valakinek esetleg tapasztalata erről a helyről?