Aki pedig Bulgária felé megy annak nagyon tudom ajánlani Blagoevgrád után pont 10 km-el a MONCA Motelt. Személyenként 10 €, õrzött, zárt parkoló, isteni konyha. Telefonszámot, mail elérhetõséget sajnos nem tudok, viszont aki kiváncsi a Rillai kolostorra annak ideáis.
Különben magában Blagoevgrádban is több jó szálloda és még több jó étterem van!
https://www.visittobulgaria.com/visit/dir.asp?d=0-8-Blagoevgrad
Erősen gondolkozunk, hogy Bulgária felé vesszük az irányt,és megállunk valahol Blagovgrad magasságában. Tud valaki pontosat (elérhetőséget) a fenti motelhez? Vagy hasonló másik helyhez?
Esetleg olyan hely is érdekelne, ami görögországban van közel a határ után.
Köszi
Ez velem is előfordúlt anno...
Bulgáriába mentünk Trabival, Smederevoig az autópályán, onnan a Duna mellett Negotinig és úgy Vidinbe. Ott is aludtunk és harmadnap Sozopol.
Tudom, hogy van gyorsabb útvonal (akkor is tudtam), de az al-Dunát látni kell és az egy nagyon szép, jól kiépített panoráma út, orrba-szájba meg kellett állni fényképezni
Ha tehetem most is letérek az autópálákról az indián ösvényre...
Tévedés kedves uram anno mi is többször is úgy mentünk, hogy este elindultunk innen (igaz akkor még nem volt pálya) és ott aludtunk, majd reggel ill. hajnalban indúltun tovább, és visszafelé is volt,hogy nem bírtam tovább -igaz trabival és barkaszal- a vezetést és ott aludtunk pár órát a napfény városában
Kissas én nem azt gondoltam hogy én vagyok az egyetlen hanem azon gondolkodtam eddig hogy ki az a n......s aki elindul Magyarországon bárhonnan és már itt meg is akar aludni.
Na ezt azért te sem gondoltam komolyan!
Azt még el tudom képzelni hogy Szerbiában vagy a Göröghonba az ember szervan tranzitszállást,de hogy épp itt a napfény városában na azt kétlen.
Gondolod, hogy Te vagy az egyetlen Szöged-i ismerősöm? de ettől független, gondoltam Rád na nem úgy mint Marcsira:-)
Van az ország minden táján ismerősöm, hiszen a motorosok összetartanak, mármint a normálisabbak.