Hát szevasztok!
Isten hozott a köreinkben Titeket. Nagyon jól tettétek, hogy megjelentetek a lapon, mivel nagy igény van a finom görög ételekre. Az eddigiekben is népszerűsitettelek Titeket és tudtommal sokan meg is kerestek a "Hellaszról".
Szia!
Ha nem rendelsz előre, akkor is vehetsz eredeti görög joghurtot, vagy bármelyik görög terméket, csak akkor jóval drágább lesz, mert nem nagyker.+kedvezmény -áron adják. Ez a kedvezmény csak a Hellasz fórumos vevőknek jár, így egyeztem meg velük. A megrendelésben célszerű a Hellaszra hivatkozni. Egyébként minden kinn van a pultokon, mindkét boltban, onnan is lehet vásárolni rendes áron.
A vödrös jughurtból kétféle is van. Egy zsírosabb, meg egy zsírszegény kivitelű. Isteni! Már megkóstoltam.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Szuper jó hírek.
1 kg-os kiszerelésű joghurt csak előre rendelve kapható, vagy simán kapható mindkét boltban? (Én mézes joghurt mániás vagyok. )
Sziasztok!
Pénteken megtörtént az első próbavásárlás a Diósdi boltban. Ahogy a tulaj levélben is jelezte két nappal előtte elküldtem a vásárolni szándékozott árúk listáját. nagyon gyorsan visszajelzett, hogy péntek délelőtt mehetek az árúért.
A helyszínen a tulaj (Stavros)fogadott, nagyon kedvesen. Az alábbiakat vettük. Bár rendeltünk nem volt saganaki (grillezhető sajtjuk) ennek kivételével minden egybe volt rakva
Vital joghurt 1 Kg 849 Ft +Áfa
Gigantes 2 Kg 1699 Ft +Áfa
Dolmades 2 Kg 1799 Ft +Áfa
TARAMA saláta 2 Kg 1199 Ft/kg +Áfa
Melitzano saláta 2 Kg 1299 Ft/kg +Áfa
------------- -------
össz: 9243 2336 végösszeg:11 579 Ft
Ezek nagyker árak. Ehhez képest még ebből az összegből még kaptunk kedvezményt így kerek 10 000 Ft-t fizettünk. Ilyen feltételek mellet bármelyik fórum-tagunknak megadják a kedvezményt. Még ki is cipelték az árút a kocsiba.
Kérdeztük, de nem volt neki Mythos söre, de elmondta, hogy a közelben van még egy görög csemege, amit az édesapja üzemeltet (cím 2049 Diósd Sashegyi út 22.) és ott lehet mindig kapni. A távolság kocsival pár perc volt , gyalog is tán 5 percnyire van. Az a bolt is szuper. Ott nem kaptunk kedvezményt, igaz a tulaj nem volt épen ott, ezért a sör kissé húzós árú volt 349 Ft a 0.33-as. De van. Ott is nagy választék volt a görög termékekből. Kaptunk Saganaki sajtot is. Minden féle görög pia kapható. Borból, Nemea, Mavrodafni, Retzina, Imiglikos, Samosi, Vinsanto, stb.
Szóval kíváló görög shoppingolási lehetőség van ott Diósdon. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki.
Kérdezzetek, szívesen válaszolok.
Üdv:
Josza