Na tessék, kellett emlegetni, én is Korfu-Panoráma apartmanba megyek, amivel alapvetően semmi baj, csak jobban örültem vna olyannak, ahol még nem jártam, de szuper lesz ez is megy még vki oda aug 26-tól?
patricia25, én voltam Korfun a Panorámában x évvel ezelőtt, semmi rosszat nem tudok mondani rá. Alap stúdió apartman, a célnak megfelel. Erkélyesek a szobák, rendszeresen takarítanak, medence is van annyi lehet max, h picit többet kell gyalogolni a tengerhez, emlékeim szerint olyan 15-20 perc.
Sziasztok!
Mi Korfut kaptuk, augusztus 19-ei indulással és a panoráma apartmanban fogunk megszállni. Tudnátok véleményt mondani az apartmanról ? Eddig sajnos nem sok jót olvastam róla. :/
Sziasztok!
A szept. 4-ei héten megyünk repülő+apartman kategóriában. Jön még valaki ekkor?
Bulgáriát meg Zakynthost zártuk ki. Zakynthoson voltunk már, de Laganas nagyon nem jött be, így nem akartuk megkockáztatni, hogy ott legyen a szállás, amúgy a sziget többi része gyönyörű. Karpathoson és Kefelónián is nyaraltunk már, de azokat a szigeteket imádtuk.
Sziasztok, Krisszy, mi 2013ban voltunk 4en tombolával, repülős-apartmanos kombinációban, Kefalóniát kaptunk Tzivras apartmanban a szállást (sajnos az éven már nem láttam a katalógusban ezt a szálláshelyet) 1 apartmant kaptunk 4en 2 külön szobával közös fürdő és konyhával. Ha jeleztétek/jelzitek, hogy kapcsoljanak titeket össze, akkor hasonló szállást fognak nektek biztosítani. az éven Augusztus 28-i héttel indulunk, most csak ketten
Szia
Mi jövőhét végén indulunk busszal ugyan, repülőre már nem volt hely erre az időpontra:( ... és Korfu sziget- Benitses- Venus apartmant kaptuk.
2főre 66.000ft + kb10000 biztosítás szinte ajándék, valahogy csak kibírom azt a buszozást is