Akárhogy is számolok még nekünk is több mint 3 hét van az indulásig. Szerintem ez elég baráti!! Ez az első utunk ilyen formában, de a párom már most mondta hogy jövőre is így menjünk, ha megyünk valahova.
Sziasztok!
Csináltam egy táblázatot, amit ha bővül szívesen bővítek/frissitek, ha valaki szeretné, hogy töröljem vagy valamit elhibáztam kihagytam akkor szóljatok, de visszaolvasva hirtelen ennyit találtam.
Zsanna ez nagyon szuper, hogy ilyen hamar kiderül mindez. Pár szép emlékünk nekünk is van Korfu szigetével kapcsolatba. Jó utat kívánok nektek, érezzétek magatokat nagyon jól!
Andi
Magdica kíváncsi voltam neked vajon sikerül-e majd táblázatot beillesztened. Kíváncsi lettem volna a titokra, hogyan lehet megtenni mindezt.
2 hónapja én is próbálkoztam vele itt a fórumon, de nem sikerült az autó árakról készített táblázatomat ide bemásolnom. Pont így jártam én is, mint te. De ne csüggedj, a szándék a fontos, te megpróbáltad, és ezt biztosan mindenki értékeli majd. Szép napot!
Szia: Andi
Sziasztok!
Mi is Mediterrán tombolára fizettünk be idén; K/19 repülő+hotel .Kettő desztinációt kizártunk:Török Riviérát és Mallorkát.Vagy Szicíliát vagy Costa del Solt-t kapjuk.Számításunk szerint Szicília az esélyes
Remélem tényleg Szicília lesz, nagy szerelmem Olaszország, de Szicíliában még soha nem voltam. (de szerintem egy olasz se tudja bejárni a teljes országot)
Ezt, hogy valaki mire esélyes meg mire nem ezt honnan tudjátok?
Egyébként megragadnám az alkalmat és megköszönném ezt a topicot, már évek óta ráfért a fórumra
Alisha a mi repülős apartmanos valószínűleg görögös kombinációnkban csak pár dolgot lehet kilogikázni, de pl Marcsi szicilia és Costa Del Sol verziója elég biztosan szicília esélyes, mert nincs repülős Costa Del Sol lehetőség a honlapon.
Nagyon örülök, hogy sikere van a topicnak, de megfordult a fejemen, hogy az IBUSZ mennyire örül ennek, de gondolom nincs kapacitásuk a forumok figyelésére
Valószínűleg nincs nekik. Amúgy is, ez csak őket igazolja, hogy jó ez a lehetőség
Én másodjára utazom így, és kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Sok mindenki Korfut kapta, mivel mi azt kizártuk...érdeklődve várok
Én is kiváncsi vagyok, de nem szugerálok egy uticélt sem, mert tavaly ezt csináltam és egy picit csalódtam mikor megkaptuk az eredményt ( utólag nagyon jól jártunk, de gondolom te is szembesültél már hasonló érzéssel)