Még v.mi: a párom minősített hegesztő,gyakorlatilag mindent meg tud csinálni, én vendéglátóztam itthon, ill. van egy műkörmös oklevelem.....Ő beszél németül, én egy kicsit németül meg angolul. Nagyon fontos lenne v.mi munka, családi gondok miatt muszáj lenne v.mit találnunk.....kérlek, ha tudtok, segítsetek.
kedves Petros! Ha van valami ötleted hol tudnánk a párommal munkát vállalni Görögországban akkor írj, szállodai munka illetve konyhai kisegítői munka érdekelne
Ian | #127812 | 2010-03-04 22:54:45 | Válasz a #127510. hsz-ra
Sziasztok! Szilvi vagyok. Még mindig keresek állást Görögországban. Van egy görög középfokú nyelvvizsgám és idegenvezetést is tanultam. Ápolónő vagyok, egyébként ez az eredeti szakmám. Szivesen elhelyezkednék idegenforgalomban, vagy egészségügyben, vagy akár egy üzletben is. Ha tudtok, kérlek, segítsetek nekem! Előre is köszönöm!
A párommal szeretnénk Görögországban dolgozni, és legfőképpen rodoszi és paraliai munkák érdekelnek.
Mindketten beszélünk angolul, a párom alap,-én középfokon. Ha kell görögül is megtanulunk.
Elképzelésünk szállodai munka(szobalány, londíner stb...) vagy konyhai kisegítő.
Valaki tud segíteni?
Amúgy milyen papírok kellenek a munkavállaláshoz?
A párommal szeretnénk Görögországban dolgozni, és legfőképpen rodoszi és paraliai munkák érdekelnek.
Mindketten beszélünk angolul, a párom alap,-én középfokon. Ha kell görögül is megtanulunk.
Elképzelésünk szállodai munka(szobalány, londíner stb...) vagy konyhai kisegítő.
Valaki tud segíteni?
Amúgy milyen papírok kellenek a munkavállaláshoz?
Sziasztok!
Szeretnék idén Görögországban dolgozni de legjobban Sartin,bármilyen munka érdekelne!Elég keveset tudok angolul!Aki tud kérem segítsen.
Ez nehéz dió lesz most görögben.Még ha perfekt is vágnád az angolt vagy a görögöt, vagy mindkettőt, mert a munkalehetőség hasonló lehet mint szép hazánkban... Én így látom,de vannak egy páran akik kinn dolgoztak v. dolgoznak, talán ők mást mondanak...
Orvos mellé keresünk kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező kedves, jó megjelenésű lányt/fiatal nőt - asszisztenst MAGYAR+SZLOVÁK+ANGOL(vagy görög) nyelvtudással. Szakmai tapasztalat nem szükséges. Kiváló kereseti lehetőség, gyönyörű tengerparti környezet. Jelentkezés (fényképes önéletrajzzal) és további információ a gogh.maria@gmail.com e-mail címen.
Így van, elég gáz a helyzet... Nincs nagyon munka Görögországban, még az ittenieknek sem (legalábbis ezen a környéken, ahol élek).
Azon meg pláne elcsodálkozom, amikor valaki nyelvtudás nélkül akar itt dolgozni...