Juhi | #81740 | 2008-09-24 09:13:15 | Válasz a #81736. hsz-ra
Köszi. Már megijedtem, hogy sokat kell várnunk.
Bár a „régi szép emlékek”, mikor nem volt olyan, hogy nem vártunk pár órát, mindig szóba kerül. Azért kibírtuk azt is, a lényeg mindig az volt, hogy Görögországba tartottunk.
Szervusz
Mi ma jöttünk haza és igenis érinti a személyforgalmat a sztrájk.!!
Úgy kerültük el, hogy körbementünk Bulgáriának-Szófiának és így csak 3 órával lett hosszabb az utunk. Mindamellett, mennék vissza ha tehetném.
Az elõzõben elfelejtettem leírni, hogy Szalonikiben eleve elterelik a forgalmat és nem engedik Evzoni felé, hanem csak SERRES felé. Kérdezz bátran ha tudok szívesen segítek.
Szia. Remélem a sofõrök is tudnak róla, és akkor ki tudjuk mi is kerülni. Bár ha a buszon ülõk már, kint jár az agyam, és ki fogom bírni a várakozást.
Milyen idõtõk volt?
Szerintem is tudják a sofõrök, hogy merre kell menniük, illetve célszerû. Egy kicsi pillantást kaptunk a bolgár viszonyokból, sajnos elég lehangoló.
Az idõnk elég változó volt, esõ napsütés szél, méteres hullámok. A víz kb. 20-22 fokos a levegõ 18- ha süt, egyébként 12-14 fok. Ha szélvédet helyen vagy akkor még érezni lehet a melegét. Sõt Bulgáriában havas hegycsúcsot is láttunk. Tehát ha nem a tenger a fõ cél, akkor jól fogod érezni magad, mert csavargásra kiváló. Kicsit zavaró, hogy szezonvég gyanánt nagyon sok bolt, taverna lehúzta a rolót, mert már nem éri meg kinn lenni.
Juhi | #81793 | 2008-09-24 16:51:33 | Válasz a #81785. hsz-ra
Szia vscotiva!
Már mentünk Bulgária felé többször, hát tényleg nem egy szép ország. Az újságból ragasztott „függönyök” egy kicsit elgondolkodtatott, mert nem emlékszem, hogy láttam e már hasonlót. Mi most azért megyünk ilyen késõn, mert nézelõdni szeretnénk, amihez jobb a hûvösebb idõ, de azért jó lenne, egyszer, kétszer fürödni is. Ha máshol nem hát lent Tolóban, ott talán még „nyár” van.
Szia! Köszi az infót. Mi pénteken idulunk Sartira, egy kicsit izgulok, azért nem szeretném, ha esetleg 24 óránál többet kellene utazni. Az is pont elég. Remélem tényleg a sofõrök tudják mi a dolguk. Ma voltam bent az utazási irodában, ott halvány lövésük sem volt semmirõl.
Szia Juhi! Meleg ruhát vigyél, mert már nincs nyári idõ sajnos. Sartin teljesen õszi idõjárás van már. Mi is csak reménykedünk, talán lesz egy kis napsütés és 21-22 fok. Jó utat!
Juhi | #81820 | 2008-09-24 20:09:19 | Válasz a #81816. hsz-ra
Szia Frézia!
Hát sajnos én is így tudom, hogy vége a nyárnak. A lényeg az, hogy utazunk GÖRÖGORSZÁGBA.
Nagyon jó utat, nektek is.
Athénba a Korona Travel (is) közlekedtet buszjáratokat.
Ezt a volan.hu honlapján http://www.volan.hu/nemzetkozibusz.html
ezen a címen találtam.
Ha jól olvastam szombatonként indulnak a buszok. A menettéri jegy ára 35.000 huf.
Sziasztok!
A nei Pori fórumra irányítottak át ide. Nem találok arra megoldást hogyan jussak el Delphoiba egyénileg, nem kocsival Nei Poriból! Arra gondoltam hogy delphoi-ból Athénba mennék, azt már tudom hogy megy oda busz, ott töltenék egy éjszakát másnap bejárnám a várost és délután vissza nei poriba, de kezdek nagyon elszontyolodni hogy nem tudjuk megnézni Delphoit. Van estleg valami ötlet hogyan jutok el oda? Athént mindenképp megnézzük azon már segítettetek nekem , remélem ebben is tud valaki! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Hátha valakinek még jól jön:
Az Orangeways busztársaság idén nyáron indít járatokat Görögországba, a szórólapjuk szerint verhetetlen áron. Írtam nekik e-mailt és azt a választ kaptam, hogy részletek a nyári járatokról április végén lesznek fent a honlapjukon: www.orangeways.com
D.