Az Európai Bizottság zöld utat adott ahhoz, hogy a német Lufthansa tulajdonába kerüljön a pénzügyi nehézségekkel küszködő osztrák AUA légitársaság. Az összeolvadás révén Európa vezető légitársasága jön létre, a bécsi repülőtér pedig azt reméli, hogy kulcsfontosságú szerepet kap a Lufthansa kelet-európai légiforgalmi terveiben.
Szia KiMe! Az utazási irodától kaptunk egy prospektust,hogy mit nem vihetünk.Illetve miként szabad felvinni. Listán szerepelt,hogy mi mehet a kézi poggyászba,és a csomagtérbe. Értékeket inkább a kézi poggyászba raknám! üdv:Laci
Szia Firkamanó!
Megvettem ma kettőnknek az említett athéni repülőjegyet.
Mivel júniusra csak 4 nap volt a mi szabinak kinézett időnkre, ahol volt ez a kedvezményes ár pár hete, és ma benéztem és két nap már nincs, ott már felment 100-eól 219 Eurora, így gyorsan akartam lépni.
Páromnál nem lesz gond, de nekem még lesz ebből hatamlas nagy botrányom a munkahelyen. De én úgy vagyok vele, hogy az utazás mindennél fontosabb és ha nem tetszik nekik, megyek máshova dolgozni.
Szóval 2010 júniusra megvan a repjegyünk Athénba 20 napra. Szabad a választás, hogy majd onnan hova megyünk, van idő szervezni. Tökre örülök.
Andi
Nagyon örülök, hogy sikerült megvenned a jegyet!!!
Fantasztikus nyaralás lesz, az biztos, várom majd a fejleményeket/a végleges útitervet
Szerintem a munkahelyeden meg fogják érteni, drukkolok, hogy ne legyen belőle bajod!!
Ma én is nagyon boldog vagyok (sajnos nem azért mert repülőjegyet vettem volna), hanem ma veszek magamnak egy multifunkciós készüléket, és már régóta vágytam rá
Szia Firka!
Az útitervvel most kicsit nem agyalnánk, mert előttünk áll egy másik nagy utazás mindjárt, ideje arra koncentrálni, majd utána kitaláljuk, hogy hova is menjünk Athénból.
Nem mintha most beleférne anyagilag, de azért kár, hogy nemzetközi diákhoz van kötve - mert azt ugyi jó magyar szokás szerint csak nappalisra adnak ki...
(Példát vehetnénk pl. Görögországról, ahol a sima magyar, levelezős diákomat elfogadják.)