Sziasztok!
Örülök nagyon, hogy mindenki szép élményekkel tért haza!
AniFeri leírnád nekem a Skiathos-i hajóutat? Hány helyen áll meg a hajó?
Várom a beszámolókat én is.
Az autó bérlésről tudtok mondani árat?
Vickycsibe:
Fakultatív programok:
Szerda: Olymposzi túra - 20 €/fő
Csütörtök: Meteorák - 30 €/fő
Péntek: Skiathos - 40 €/fő
Szombaton nem visznek sehová.
Vasárnap: Athén - 45 €/fő + 12€/fő a belépő az Akropoliszra
Hétfő: Vergina - 30 €/fő
Hétfő este: Görög est - 20 vagy 22 €/fő
Üdv Mindenkinek:
Anikó
Köszönöm én is. Megnéztem a Sartis képeteket. Jó volt nosztalgiázni, bár néha megrándult a gyomrom, hogy milyen régen is voltunk már ott. Az én kérdésem az lenne (nem csak Tőled, hanem a többi hazatért fórumozótól is), hogy üveg sakkot láttatok-e? Matrózós, sellős volt annak idején Sartin, csak nem tudtuk hogy hazahozni, és azóta bánom, hogy nem vettük meg
Szia!
A Dimitra ház Nei Pori központjában van, a tengerparti sétányon. A tengerre néző szobákból gyönyörű a kilátás! A ház aljában található egy pizzéria is, ahol wi-fi használatra is van lehetőség (pl. egy kávé rendelésének fejében ). A szobák a görög standardnek felenek meg és szép tiszták. Mindent meg lehet találni a közelben (éttermek, szupermarket, játszótér stb), és a tengerhez csak pár lépést kell sétálnod. Maga a ház nem túl nagy, de mivel magyarok a vendégei, barátkozni is lehet a szomszédokkal.
Ha programokra szeretnél jelentkezni (Meteora, Olymposz, Athén, Skiathos, Vergina, görög est stb), a kitelepitett idegenvezetőnél tudsz jelentkezni a házban is!
Szia Ági!
Mi aug. 8-án indulunk busszal Békéscsabáról. A GT irodánál foglaltunk, a Marianna apartmanban leszünk. Lehet, hogy beszéltük már a szinte azonos időpontot, de én már elfelejtettem, bocs. Jó lenne majd kint találkozni, esetleg közös programra elmenni. Mi már nagyon várjuk, hogy ott lehessünk.
Üdv: Saci
Mi is Békés megyeiek vagyunk, Békéscsabától kb. 40 km-re Nagybánhegyesen élünk.
Nem tudom, hogy sikerül-e majd legalább egy közös programot beiktatni, mert mi inkább saját magunknak szervezzük a kirándulásokat. A fakultatívból Skiatos érdekelne, de még hezitálunk rajta. A többit majd kint meglátjuk. Ti békéscsabaiak vagytok, vagy vidékiek? Mi is rettenetesen számoljuk már a napokat. Holnaptól már 50 alatt lesz.
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy miért van az, hogy Nei Poriból sokkal drágábbak a fakultativ programok, mint Paráliáról v. Olympic Beach-ről? Ezt még nem tudtam megfejteni. Tavaly ott voltunk és jó 10-12 euróval olcsób valamennyi.
Kedves kovácsgyula!
Olvastam ,hogy még majd írsz beszámolót a nyaralásról. Írnál pár sort az éttermi árakról. Bár mi Platamonba megyünk de gondolom ott sem rágábbak az éttermek. Előre is köszi
kedves Gudli!
Nem értek hozzá annyira de valószínű azért mert messzebb Neo-pori mindt paralia .Gondolom a benzin kölcsék miatt. Esteleg. Azért neo-pori és platamom közt 40 km van.
Olvasom itt a fórumot, de most már össze vagyok zavaradva, hogy milyen messze is van nei poritól platamon, mert vki nagyon keveset ír, a térkép szerint is alig pár km, vki megy 40 km-t ír. Most mi az igazság?
Hétfőn indulunk mi is és mostmár nagyon kiváncsi vagyok és mindent szeretnék megtudni amit még meglehet .
Nei Pori-Platamon valóban pár km. Lehet menni kis vonattal és olyat is hallottam, hogy gyalog tették meg az utat / szerintem az húzós / mi autóval mentünk. A várból csodás a kilátás ne hagyjátok ki!