5 liter az oda kevés lesz. Én viszek magammal egy 20literes kannát tele gázolajjal. A legrosszabb esetben is 400km-re elegendő, de ha akarok tudok menni lassabban is akkor meg 3.9 literre letudom vinni a fogyit 100km-enként.
5 liter az oda kevés lesz. Én viszek magammal egy 20literes kannát tele gázolajjal. A legrosszabb esetben is 400km-re elegendő, de ha akarok tudok menni lassabban is akkor meg 3.9 literre letudom vinni a fogyit 100km-enként.
Neked hány kilométer itthonrol korfu,megállsz aludni ut közben vagy van válto soför?
Nekünk 1080 km volt N.Pori és egyben lehuzva egy embernek elég huzos volt.
Dieselmotoros autóba, ha az _nem Common-Rail_ /!!!/ motor, a hazajutás érdekében lehet tankolni étolajat is! Arra kell vigyázni, hogy a motor ne hűljön le, amíg nem tankolnak rá gázolajat, mert hidegen nehezen indul étolajjal.
"....és egyben lehuzva egy embernek elég huzos volt. "
Ezt embere válogatja, meg (egyebek mellett) a pillanatnyi állapotától is függ.
A magam részéről 1600km-t már többször mentem egyhuzamban, ( természetesen nem megállás nélkül!) de megesett már, hogy ~900km-nél muszáj volt aludnom 1,5-2órát.
"....és egyben lehuzva egy embernek elég huzos volt. "
Ezt embere válogatja, meg (egyebek mellett) a pillanatnyi állapotától is függ.
A magam részéről 1600km-t már többször mentem egyhuzamban, ( természetesen nem megállás nélkül!) de megesett már, hogy ~900km-nél muszáj volt aludnom 1,5-2órát.
este 10 kor már én is aludtam volna egyet hazafelé a határon,de nem hagytak,nyomás haza
Követem az eseményeket, meg nézem a fórumot, jó, hogy írjátok a tapasztalatokat.
Holnap este indulunk, szombat de. érünk le, nagyon remélem, hogy addigra már lesz benzin.
Vagy ha nem, elkapunk egy kóbor tartályos kocsit és megcsapoljuk vagy magunk után kötjük
"én is aludtam volna egyet hazafelé a határon,de nem hagytak,nyomás haza icon_cry.gif "
Na, ez az amit nem szabad hagyni, ha fáradt vagy, meg kell állni!!!!!! Sokkal jobb később célba érni mint soha.
Sokáig én is azt hittem, hogy le lehet győzni a fáradtságot, .... amíg egyszer arra ébredtem az autópályán, hogy rázza a kereket az út széle.
Szerencsém volt, azóta inkább megállok és alszom, ha fáradtnak érzem magam.