Szeretném megkérdezni, hogy Sarti strandjain, vagy esetleg más, a félszigeten lévő strandon van-e olyan hely, ahol található szabadon használható zuhany? Nagyon jól jönne akkor, mikor már a szállást el kell hagyni, de még nem esne jó hazajönni.
Sajnos nem tudom, hogy van-e olyan part, a Sarti Beach-en nincs azt tudom.
Renault | #160281 | 2011-04-18 21:27:40 | Válasz a #160218. hsz-ra
Szia
Majd Sartin kipihened magadat , nem kell szoliba menni.
Mostanában nem nagyon olvasgattam a fórumot , azért nem vesztem el.
Nem lesz semmi a hatos fogat , van benne jó is .
Mikor szándékoztok indulni , mert szerintem 6 kocsival egy kicsivel több idő kell. De szerintem nem lóverseny az utazás , még az is lehet , hogy útközben találkozunk.
Szerintetek ha nagyobb csoportnak (10+) szeretnek szallast foglalni, akkor milyen eselyeim vannak.
Egyaltalan lehetseges meg ebben az idoszakban?
Kihez mihez lehetne fordulni?
Bizti találsz még szállást attól is függ mikor szertnél. Sok utazási irodánál lehet szállást foglani, pl. Apollon, Dias Zeusz. Meg ha a saját szállásukon nincs hely, mindegyiknek árulja ált. más irodák útjait, szállásait is.
Platini!
Az a helyzet,hogy ilyenkor már kicsit necces a szállás foglalás utazási irodán keresztül.
VISZONT!!!
Ha nem busszal mentek hanem egyénileg (buszt béreltek,vagy csak busz jegyet vesztek)Akkor helyben rengeteg lehetőség van szállást foglalni.2008-ban kocsival mentünk 3-an és kb fél óra alatt találtam szállást este 10 óra után.
Mindenesetre próbálkozz az irodáknál....Sok Sikert!
De en mar kezdem feladni.
Abban en is biztos vagyok, hogy ha lemennek meg talalhato lenne kiado apartman, de az nem a legjob dolog ha a csapartot feldarabolom es osszevissza helyezek el mindenkit, oda ahol hely van.